Tilbake etter flere dager i mange minus.

søndag 3. januar 2016Da har vi kommet oss hjem etter tre dager i hytta - i ganske mange minusgrader. Vi har jo ikke vintercampet før så dette er noe vi jobber med å bli vant til. Og siden dette er første turen og bobilen hadde et par.. utfordringer så har vi brukt veldig mange timer på å bli kjent med den og rette opp feil. Vi håper resten ordner seg i morgen når mekaniker kommer for å se på den. Men feil med spillerny-bobil er altså ikke hyggelig. Så mye av helgen gikk dessverre bort til å prøve å rette feil fremfor å nyte den med ungene. Og det er jo litt kjedelig. Vi håper på dra opp igjen relativt kjapt, men det kommer litt ann på hvordan det går med utbygget. Men vi har, til tross for de ulike problemene som bare har kommet en etter en, koset oss sammen med mat, utelek og slalåm. 


Hilde i bakken - kjempefine forhold. Av alle oss er det bare Frank som har stått på alpint før. Jeg har bare stått på snowboard. Så dette var en ny opplevelse. Veldig gøy - og Hilde ble i alle fall bitt av basillen med en gang. 


I dag tok de med seg akemattene i den nederste delen av bakken som enda ikke er åpnet. Når den åpner kan vi ta på oss skiene nede ved bobilen og bare ta heisen helt opp til øverst i bakken og det blir gøy. Ellers så har vi blitt litt mer kjent med hytten - det er vell som de sier: Kjøper du deg bobil så er de plutselig mekaniker. For herregud det er mye å sette seg inn i. Vi har alt av sengetøy og ekstra overmadrass i sengen på bildet så den kommer litt langt ned, men det går greit. Vi har enda fremme juleputene og juleteppet. Får vell ta det bort når vi skal dit neste gang. Men julen gikk så fort i år at vi greide ikke å ta det med enda..


Hvem har sagt at det ikke er komfortabelt å bo i bobil ? Deilig oppvarmet bad med god plass. Bak meg har vi dusjen.. Og endelig: Denne bobilen har et ekstra klesskap ! 


Vi har fått på plass Nespresso-maskinen som vi kjøpte romjulssalget. Denne skal lage oss varm te og kakao til oss - og kaffe til besøk. Vi har tatt med oss masse DVD`er og spill som ligger klar rett over sofagruppen. 


Avslapping i julepysjen i senga med film etter en lang dag i bakken er ikke feil. 


Julepysj på mamma forran TV`en er heller ikke feil. 


Avsluttet dagen i hytta med å organisere kjøkkenskapene med plastboksene vi fikk i hus fra IKEA før jul. Vi bruker de samme her hjemme. 


Det ble relativt grei orden til slutt - fornøyd. Så nå er nesten alt i orden til vi skal dit neste gang. Men nå er det vell straks på tid å komme seg i seng. Selv om det er endel litt tidligere enn det vi har gjort ellers i ferien. Det kommer til å bli TUNGT å komme seg opp i morgen altså. Og jeg er nok ikke helt klart til å møte hverdagen enda...
Ingen kommentarer:

by mlekoshi