Motgang, men kanskje mest fremgang.

onsdag 3. februar 2016


Se - slik ser tilbygget ut utenfra. Tenk hvor deilig det blir å bruke dette da ! Jeg gleder meg så sinnsykt masse til å innrede det. Male vegger i klassisk hvit og St. Pauls Blue. På GIPSVEGGER ! Glatte deilige vegger. Her er iallefall tilbygget på fremsiden av huset.


Her er tilbygget på baksiden av huset. Det gjenstår enda litt før det er ferdig. Nå har jeg altså gått svanger med dette byggeprosjektet så sinnsykt lenge. Men ser dere de fine store skyvedørene der ? Der skal vi til sommeren bygge en veranda forran der hvor vi kan grille og skjule oss litt fra alt som skjer på fremsiden av huset hvor veien går. 

Men dere - vet dere hva jeg har gjort i fire uker nå ? Trent CrossFit. Nærmere bestemt gått på nybegynnerkurs i CrossFit og i dag hadde jeg den siste av åtte treninger. Det har vært veldig spennende. Jeg sliter en del med ryggen og skulderen så det har vært litt utfordrende. Men jeg tror jeg skal fortsette jeg... Tenk hvor sterk jeg blir da ! 


Ingen kommentarer:

by mlekoshi