Vinterferie-bonanza

søndag 28. februar 2016


I ettermiddag kom vi hjem fra hytten på hjul hvor vi har hatt vinterferie siden onsdagen. Halve tiden har vi hatt strålende påskevær og siste del har det vært en del overskyet. Men vi har ikke hatt verken regn eller noe særlig med snøfall så vi er ganske fornøyd. Det har vært fantastisk å komme seg bort fra hverdag, vannskader, oppussing og mer til. Det og bare kunne sette seg ned å ikke gjøre noe som helst har vært så godt. Det og bare bruke tiden på å være tilstede sammen med ungene. Spille spill, lage mat, spise snop, stå på alpint, ake, grille, se på film osv. Ungene koset seg med å lese bøker mens de ventet på frokost. Og her er det til og med lov med nugatti og bacon hver dag ! Ja, til og med sjokomelk ! Vi hadde fantastisk påskevær på torsdag og fredag.Og det som er så greit med den nye bobilen er at jeg som liker å sove litt lengre enn klokken 7 kan ligge å slumme litt lengre i sengen mens de andre ser på TV og spiser frokost... og jeg har vært riktig så heldig som har fått frokost på senga hver dag. 

Her er vi på toppen av Rognmobakken hvor vi skulle ta oss enda lengre opp for å kjøre flere kilometer med nypreparerte løyper i lett og middels vanskelighetsgrad.. Det er tross alt bare Frank som har kjøpt alpint før. Hilde eier ikke hemninger eller begrensninger. Jeg og August derimot - Vi har mange hemninger og begrensninger akkurat her...Pause på utsiden av bakken ! Neste gang det er så fint vær skal vi ta med annet enn bare kvikklunsj og sitte her og bare nyte været. Men vi venter på besøk så vi hadde bare et lite pust i bakken... Noe denne gutten trengte. Altså. Han må kunne alt 101% for å ville være med på morroa. Satser på at det går seg til snart. 

På fredag var vi så heldig at vi fikk besøk av August sin bestekompis og hans 14 dager gamle lillesøster. Herlig altså ! Det var mye spilling.. ungene elsker å spille. Og kanskje aller mest August. Den entusiasmen han mangler i alpinbakken tar han definitivt igjen i spillingen. På lørdag var vi først på badeland som ikke ligger langt unna hytten. Litt senere fikk vi besøk av mamma, pappa og Chivas i bobilen. Jeg og Frank fikk kjørt litt alene i bakken, vi fikk grillet og koset oss. Kjempekoselig ! Konklusjonen etter den først problemfrie turen i bobil er at dette var stas. Vi gleder oss masse til påsken. Og det er faktisk bare tre uker til påsken ! 2 kommentarer:

Pepperkakefjellet sa...

Ååhh, dette såg jo heilt himmelsk ut! Ingenting er som fri, godt det ikkje er lenge til påske! :)

Elise sa...

JA, ikke sant ! Vi gleder oss ! :)

by mlekoshi