A preview

tirsdag 15. mars 2016


Jeg tenkte at jeg skulle vise dere hvor langt vi har kommet oss på tilbygget - og med oss mener jeg Frank og min kjære pappa som har jobbet her inne den siste uken. Pappa har tatt en ukes ferie og virkelig hjulpet oss uvurderlig masse der inne mens vi har vært på jobb, treninger mv. Vi hadde nok brukt veldig langt tid på å få gjort akkurat det samme. Vi har ikke fått ryddet her inne og er heller ikke helt ferdig med gipsingen av veggene. Vi må hente flere gipsplater og så må vi få de spesialbestilte dørene slik at vi kan lage skikkelig listefri løsning her inne. Men jeg vet at dere greier å se bort fra alt verktøyet og rotet her inne. Og jeg vet at også dere greier å nesten se for dere hvordan det blir her inne etterhvert.


Slik ser det ut når vi kommer inn i det som skal være en fin skyvedør inn til vår eksisterende stue. Vi har gipset nesten alt her inne nå - her blir det nok veldig mye sparkling og pussing fremover..


Slik ser det ut motsatt vei og inn mot der skyvedøren skal komme. Vi mangler gips for å gjøre det ferdig - men vi kan ikke gipse der kassetten til skyvedøren skal komme inn før vi faktisk mottar dørene. Vi har bestilt tre identiske dører til tilbygget - 1 skyvedør og 2 vanlige dører. Alle i gråfarge og litt minimalistisk stil men likevel litt karakter. 


Og her inn finner du det som skal bli mitt kontor. Her skal alle symaskinene min og sysakene mine flytte inn samme med datamaskin og masse annet som fyller den overfylte innerboden nå. 


Rommet ble overraskende stort når vi fikk opp veggene. 


Takhøyden gjør at du får enda mer romfølelse enn du ville hatt med vanlig takhøyde. Dette rommet kommer til å bli skikkelig fint ! 


Og inne på kontoret går du videre til den nye etterlengtede boden som løser veldig mye av lagrings-problemene her i huset. 


Her skal vi har det store nye fryseskapet inn, det ekstra kjøleskapet... 


... og her på høyeste veggen skal vi ha en vegg med samme elfa-oppbevaring som vi har på det nyoppussede gjesterommet vårt nede - bare enda mer plass til enda mer ting. 

Vi sitter med en god følelse og tror dette blir veldig bra. 


by mlekoshi