Påskerferie!

søndag 20. mars 2016


DA har vi endelig påskeferie her i huset. Det vil si at vi egentlig tok ferie på fredagen, men de to eldste måtte jobbe litt i helgen også slik at vi kunne ta fri hele den kommende uken. Vi har i helgen forberedt oss til ferien med handling, rydding, vasking osv. Så i morgen når posten kommer med masse DVD`er til oss så skal vi kjøre rett til hytta på hjul. Det blir skikkelig deilig. Vi har jo veldig faste påsketradisjoner her hjemme, men denne gangen skal vi flytte disse tradisjonene til hytta på hjul. Det blir spennende - og noe nytt. Her hjemme har vi fått litt påskepynt inn siden det meste av påskepynten ligger på hemsen ute der vi ikke har tilgang nå som vi bygger ut. Men vi har funnet frem litt påskeduker, støtte fotball-lag og kjøpt tulipaner og noen gule kubbelys. Vips så har vi påske i hus. Nå er de viktigste tradisjonene våre slik: Påskefrokost med kakao hver dag, være ute med ski og grilling, god mat til middag og noe av det viktigste: Familiefilm (vi ser alltid Harry Potter-serien mv.) forran TV`en med dynene til ungene, godteri og popcorn. Glede ! 


Ellers så har vi (Frank) ryddet inne på tilbygget frem til vi får gipsplater og dører og dermed kan gjøre oss nesten ferdig. Men nå ser dere enda bedre hvordan det blir her inne når vi er ferdig. Her blir det mye lys og høyt under taket. 



Og dette kontoret/syrommet gjør meg helt varm inni meg. Tenk at jeg endelig får en plass der jeg kan være kreativ igjen. I stedet for å fortrenge alle kreative impulser så kan jeg faktisk bare gå inn her og gjøre noe med det. 


Men nå er det altså endelig påskeferie - kommer tilbake med deilige påskebilder snart. 



Ingen kommentarer:

by mlekoshi