Hektisk uke

onsdag 30. mars 2016


Vi avsluttet påsken med filmkvelder i stuen med dyner og popcorn. En grei avslutning på påsken før vi tok fatt på denne monster-uken. Og med monster-uke mener utrolig-hektisk-uke... Vi startet dagen i går med dobbel fotballtrening, kjøreskoletime (for Frank som kjører opp til C1 slik at vi kan kjøre hytten på hjul), henting av av masse bestilt fotballutstyr til ett av fotball-lagene og ikke minst starten på skole og jobb igjen. Så dagen i går gikk som så: Skole og jobb. Dra tidligere hjem fra jobb for å rekke å hente August, kaste mat i ungene og gjøre litt av leksene før vi rakk frem til fotballtreningen klokken 17 (et forferdelig tidspunkt å ha treninger på, men kapasiteten i haller og gymsaler er helt sprengt) og så trening i en time hvor jeg er hjelpetrener. Og samtidig var Frank på kjøretime før han tok bussen til treningen og møtte oss der. Etter treningen kjørte vi for å hente fotballutstyr for vi kjørte hjem. Der pumpet Frank opp over 20 nye baller som jeg satt og merket med lag-navn mens jeg satt mellom Hilde og August og hjalp dem med henholdsvis leselekse i engelsk og matematikk. Så løp Frank og Hilde ut døren for å komme seg på hennes fotballtrening. Og frem til de kom hjem fikk jeg badet August, gitt han kveldsmat og lagt han. Så kom eldste hjem og det ble samme prosedyre der. Tirsdager er det verste dagene her i huset. Virkelig.

Resten av uken er like hektisk. I dag har det vært trening og foreldresamtale på skolen. Og vi måtte finne August nye fotballsko til kunstgresset han skal spille turnering på i helgen. I morgen er det starten på helgas fotballturnering og jeg har siste arbeidsdag på jobben. Fredag er det første arbeidsdag på ny jobb og jeg skal tilbake til gammel-jobben hvor jeg skal ha avslutning. Lørdag er det fotballturnering hele dagen med begge ungene og søndag er det også turnering. Så lite hvile før ny arbeidshverdag starter for alvor på mandagen igjen. 

Lite spennende å lese ? Vell. Det er godt å egentlig få skrevet ned noe av det vi skal gjøre bare for å rydde plass i kaoset. Men fra neste uke så går det seg litt mer til. 

Jeg har måtte dra frem spray-impregnering og legge bort vinterdressen (iallefall midlertidig..). Anbefaler å re-impregnere både sko og klær nå som været har blitt våtere. Regner med at det er flere enn oss som har varmegrader og vått vær ?Ingen kommentarer:

by mlekoshi