Baller i lange baner.

søndag 3. april 2016


Fra torsdag til og med i dag har vi "bodd" i fotballhallen. Hilde har spilt 8 kamper og August har spilt 8 kamper. Det har vært lange dager, nerver, svette, tårer, mål, redninger, smerter, glede, tap og seire. Det har vært hele følelsesregistret. Og sånn er det jo i barneidretten. Det er det som så fantastisk med den. Og det er også det som er så utmattende med den - og det som foreldre. Og når jeg og Frank er både trenere og lagleder for både Hilde og August sitt lag i tillegg til å være mamma og pappa så er det mye energi og følelser som går ned i en slik turnerings-helg. Barneidrett - og spesielt kanskje barnefotball er ikke bare enkelt. Barnefotball på vei over i ungdomsfotball er enda mindre enkelt. Målet er å lage gode opplevelser for alle.


Men til tross for at vi blir helt totalt tappet for energi så er det vell verd det når vi ser to fornøyde lag - og som foreldre ekstra deilig når de unge håpefulle legger seg med et smil om munnen og et godt grep rundt medaljen som minsten er overbevist om at er av rent gull. 


På fredag startet jeg i ny jobb. Jeg gleder meg til å komme i gang. Rett etter første dag på jobben så gikk jeg tilbake til min gamle jobb hvor jeg var så fantastisk heldig at jeg fikk en nydelig avskjedsfest fra mine kollegaer på gamle-jobben. Tenk så hyggelig at de vil bruke masse tid på avskjedsfest. Jeg ble både rørt og glad. Så etter alle disse følelsene og hendelsene de siste dagene så er jeg rimelig utslitt akkurat nå. Jeg tror at resten av kvelden skal tilbringes på sofaen med snop og TV. Ingen kommentarer:

by mlekoshi