Snart ferie ... igjen.

onsdag 6. april 2016


Det er ikke til å stikke under en stol at tiden har gått veldig fort etter jul med mye jobb, oppussing og aktiviteter. Og mindre fort vil det ikke gå frem mot sommeren med turneringer, konfirmasjon, dåp og masse å sette seg inn i ny jobb. Normalt har vi allerede spikret en plan for sommeren, men i år har det rett og slett ikke blitt sånn. Men det er jo ganske greit da: Vi skal jo på tur med den spillernye hytten på hjul vell ! Og denne gangen tenker vi kanskje enda lengre frem - til neste år. Det er en reell mulighet for at vi allerede planlegger neste års ferie med "drømmetur" som krever en del sparing av midler det neste året. Så vi har tenkt å ta det litt "roligere" med ferieplanene i år. Ikke noen ville sprell som Disneyland, ref. bildet over her, men det betyr ikke at det blir kjedelig. Vi skal selvsagt besøke noen parker og museumer i år også. Vi starter ferien når vi kjører på fotballturnering til Piteå i Sverige første helgen i juli og så blir vi borte i fire uker. Vi skal kjøre nedover Sverige og tilbringe litt tid i Ørebro og en tur til Gøteborg før vi kjører videre til Danmark og besøker diverse plasser der. Ungene har i år satt opp hva de ønsker å besøke, og når har det seg slik at Legoland igjen står på ønskelisten siden de har åpnet nytt Ninjago-land. Og så var jo Djurs sommerland en stor suksess hos dem i fjor, så dit vil de igjen. Jeg får se om jeg finner noe spennende nytt som vi kan gjøre på veien. Men jeg skal prøve å spikre en plan til helgen. Akkurat nå er jeg bare veldig, veldig, veldig sliten. Og slik er det å starte i ny jobb.

Men hvis det er noen med tips om ting som bør oppleves på veien så fyr løs !4 kommentarer:

Lynetmor sa...

Et tips er Boda Borg flere steder i Sverige: http://www.bodaborg.se/anlaggningar/ Vi har vært på den i Karlskoga og det var veldig gøy :-)
Og så er det jo Astrid Lindgrens verden og High Chaparral i Sverige. Ikke så langt unna Gøteborg og det anbefales virkelig! Og så prøvde vi fotballsgolf i Danmark og det likte ungene veldig godt :-) Blir spennende å høre om planene deres.

Elise sa...

Tusen takk for tips Lynetmor ! Her var det mye spennende som jeg må se nærmere på :)

Lynetmor sa...

Og så glemte jeg å nevne Skara Sommarland ��

Elise sa...

Takk for enda et tips Lynetmor - dette må jeg sjekke nærmere :)

by mlekoshi