Reloading..

søndag 17. april 2016


På torsdagen bestemte vi oss for å legge bort alle planer om oppussing, vasking, rydding og trening for helgen. Vi pakket bilen i full fart på fredagen etter jobb og kjørte ut til hytta på hjul. Vi trengte helt klart å trykke på pauseknappen, omså bare for ett par dager, og det har vært deilig. Nå er det riktignok ikke så veldig mye snø i fjellandsbyen, men vi fikk likevel en dag i bakken før vi dro hjem i dag tidlig slik at Hilde rakk fotballtreningen. Hodene våre er slitne etter den siste uken, iallefall oss to voksne. Det har vært ny jobb, nytt sertifikat, mange treninger, flere møter utenfor jobb og mye rart som har sugd all energi rett ut av oss. Så i går på ettermiddagen sovnet jeg faktisk av.. i en hel time ! De som kjenner meg vet at jeg aldri sover på dagtid ved mindre jeg er syk, og jeg sovnet midt i sofaen i bobil med de tre andre som surret rundt meg og vasket. Om to uker skal vi nemlig hente bobilen ned hit for første gang. Helgen etter det er det nemlig langhelg og vi skal kjøre med bobilen i konfirmasjon i Bodø. 
Det var iallefall herlig og komme seg bort en tur. Og bare "være" oss fire sammen. Det er iallfall en av de få plassene hvor minstemann begynner å synge "I belive I can fly" med en gang vi går inn døren. 


Og en av fordelene med den nye hytta på hjul ? Den store sengen vi drar ned fremst over der førersetene er hvor jeg kan dra igjen en gardin og sette opp takluken for å få deilig avkjølende luft rett inn mens resten av bobilen er i bevegelse. Med Hilde med oss (hun er så bøflete at det er helt fantastisk !) så får du nesten følelse av å være på en båt, haha. Men altså: Vi får alle dekket vår ønsker der: De andre er morgen-mennesker. Jeg er ikke et morgen-menneske. Nope, definitivt ikke. Ingen kommentarer:

by mlekoshi