Gratulerer med dagen... på etterskudd.

onsdag 18. mai 2016

Håper alle hadde en fin dag i går, både store og små. Jeg ble ikke dagen helt slik vi hadde planlagt da minsten har vært syk i fire døgn - hvor vi har vært de to siste kvelden/nettene på legevakten (natt til 17.mai og natt til 18. mai). Det går heldigvis bedre nå, men det har ikke vært noe særlig. Det kom til ett punkt da magekrampene var intense så intense at han samtidig begynte å styrtblø neseblod, og vi snakker mengder. Det sprutet friskt blod blandet med koagulert blod rundt hverandre fra både nese og munn, og til slutt måtte vi ringe 113 når han rett og slett ikke fikk puste når det sto på. Skremmende, men det gikk greit. I går fikk vi han til å gå 10 meter i toget før det var over, men da kunne han iallefall si at han har gått i 17.mai-toget i 1. klasse. Og det var jo litt kjedelig, siden han hadde gledet seg veldig, men det viktigste er at det går mye bedre i dag. Han har begynt å spise og formen er så bra at det er en tur på skolen i morgen med avtale med lærer om at de ringer hvis han viser antydning til fall i formen.

Vi fikk likevel koset oss innimellom takene på 17. Mai, se bare her.


Vi tester litt is.... 


Det nærmeste jeg kom et fint bilde av begge samtidig - minsten var virkelig ikke i form til å stå oppreist forran folk. 


På 17. mai griller vi alltid. Uansett vær. Og alltid det vi liker aller best. Og aller er alltid like fornøyde. Minsten greide ikke å spise nevneverdig, mens største kompenserte og spiste enorme mengder. Her spiser vi til vi sprekker. Og JA ! Jeg fikk faktisk til kransekaken. Ble litt fort gjort med pyntingen på slutten, men nesten gang skal den sitte perfekt ! Både med pynting og baking. Skal dele idiotsikre tips etterhvert.

Jeg holder på å skrive på et ferie-samle-innlegg slik at dere slipper å lete på hele nettsiden - fra Danmark, Norge, Sverige, Frankrike, London mv. Og så holder jeg på med noe annet spennende til dere. Vi skal bare puste etter de siste fire dagers maraton. Dagen ble kronet med 1,5 fotballkamper på oss. Ja. Og jeg er mildt sagt sliten etter å ha sovet fire timer i natt etter at vi var hjemme fra legevakten klokken halv tre i natt. Så nå: God natt ! Ingen kommentarer:

by mlekoshi