Strålende sol, hytta på hjul og tilbygget

mandag 2. mai 2016Se hva vi har fått i innkjørselen vår. Den ruver godt ja - men det er deilig å endelig få den hjem hit. Jeg og Frank kjørte til Fjellandsbyen i går å hentet hytten hjem i går. Det gikk heldigvis knirkefritt. Så nå er det bare tre dager til vi legger oss på hjul for å dra til Bodø til en konfirmasjon. Det gledes. 


Vi har hatt besøk av mamma og pappa her fra onsdag til i dag og har hjulpet oss masse med byggingen i tilbygget og utenfor. Vi kjenner jo veldig på at vi har jobbet i motbakke ved tanke på tid og overskudd til å greie å gjøre tilbygget ferdig. Så hver gang pappa er innom å hjelper oss så er det helt fantastisk deilig å komme ett skritt videre på prosjektet. Vi har jo hatt veldig mye søppel etter utbyggingen, langt mer enn utbygger skisserte, og det er kjedelig når vi ikke har hengerfeste på bilen så har det vært problematisk. Denne gange har pappa kjørt flere hengerlast til søppelfyllingen og endelig kan det begynne å bli sommer i hagen. For herremin for ett fantastisk vær vi har hatt denne uken - skikkelig sommer i Nordens Paris.


I helgen har vi fått dørene inn i tilbygget. Både dørene inne tilbygget og skyvedøren fra stuen vår til ny-stuen. Det ble veldig bra - og når greier jeg rett og slett å visualisere hvordan det blir når det blir ferdig. Det blir skikkelig digg ! 


Men når vi er ferdig med gipsingen så må vi tømme bygget litt for alt som står her inne av materialer - og da er det bare sparkling og pussing av veggene før malingen skal på. DET blir en milepæl i byggingen altså.


Det mannens har jobbet mest med i helgen er faktisk det som skal bli listefrie løsninger rundt alle vinduene. Jeg tror det blir veldig bra.


Ingen kommentarer:

by mlekoshi