Floating by....

fredag 24. juni 2016


Nå har vi sluppet alt av oppussing siden ferien nærmer seg med stormskritt. Hilde har vært en uke på sommerleir nå. Så i dag var hun tilbake full av opplevelser og skikkelig gladsliten. Vi har videre hatt dødsfall i familien og måtte endre på litt planer for den neste uken. Jeg har vært ærlig og dette før: Men jeg hater å reise. Altså.. selve reisen. Men jeg jobber stadig med dette. Men rett før vi skal ut å reise så er jeg alltid litt ekstra sliten og skeptisk. Sånn er det bare. OG jeg jobber mye med det. Skulle ønske jeg kunne trylle det bort - men siden det ikke går så får vi gjøre det beste ut av det. Men derfor er jeg litt satt ut nå. Jeg har fremdeles tre dager igjen på jobb før ferien, og de dagene er jeg alene med ungene, fotballtreninger og fotballkamp siden Frank skal dra i begravelse. Men vi skal greie å dra oss gjennom den siste tiden frem mot ferien. Nå er det lister med alt som skal gjøre, ikke gjøres, pakkes og ordnes. Vi skal på ferien innom fotballturnering, bobiltur, vi skal fly til Paris, vi skal kjøre videre, vi skal på hyttetur, båttur osv. Så her er det litt av hvert som skal pakkes og planlegges ja.. Wish me luck.

Ellers så ser vi samtidig frem til høsten for da skal huset ordnes ferdig. OG høsten er jo tross alt litt koselig.. sånn egentlig. Men først vil jeg ha sommer... Men tilbake til høsten: ta en titt her for hva jeg tenkte å surre i gang til høsten igjen. Da kommer endelig symaskinene seg opp fra boden. Og da kan jeg endelig sy julestrømper. Og denne gangen kan du få laget dine egne julestrømper. Ingen kommentarer:

by mlekoshi