Feriesnakk igjen.

tirsdag 14. juni 2016

Ja, det har vært stilt herfra den siste uken. Her er det som vanlig fotball, jobb og oppussing. I tillegg har vi hatt sykdom og en dåp på programmet. Jeg sitter i skrivende stund med feber og sykdom som herjer i kroppen. Men for all del: La det gå over før vi drar på ferie ! Men det er aldri morsomt å være syk i ny jobb. 

Men ferie. Vi har aldri vært så sent ute med å booke ferie. Vi har vært litt ambivalent i år. Rett og slett. Vi skulle egentlig bare dra til Sverige og Danmark, men etter en lengre samtale med eldste så har vi fått klarhet i en del ting og endrer ferien litt av ulike årsaker. Så siden vi fremdeles har årskort på Disneyland i Paris så drar vi en svipptur dit i noen dager når vi kjører forbi København på vei inn i Danmark. 


Det hele er ganske greit i forhold til i fjor. Denne gangen har vi jo allerede årskortene så vi betaler ikke inngang. Vi har masse rabatter på grunn av årskortet. OG med årskortet som du kan lese mer om her så får vi også billig overnatting på ett av Disney-hotellene. Tre netter kostet normalt nesten 15 000,- der, men vi betaler 5 000,-. Så absolutt verd det. 


Hotellet vi skal bo på heter Disney`s Sequoia Lodge. Det har svømmebasseng og vi får med frokost. Og det er nært parken. Perfekt. Flybillettene var heller ikke så himla dyre, så får jeg som hater å fly bare bite tennene sammen og prøve å slappe av og kose meg. Jeg var en hel del mer avslappet da vi kjørte opp og ned. 


Etter tre døgn på Disney sitt hotell flytter vi over til ett annet hotell hvor vi skal bo en liten stund. Det blir bra ! 

Dum som vi var sjekket vi liksom ikke forholdene så altfor mye i Paris. Nå er det jo EM finale mens vi er der. Det er litt uroligheter OG det er Frankrike sin nasjonaldag. Tjohei. Men vi bor langt fra sentrum og skal bare en dag inn til sentrum. Og en av tingene vi absolutt skal se er det vi ikke fikk sett sist til August sin store fortvilelse: Dinosaur-skjelettene mv. på NHM der. Ellers så tror jeg kanskje vi drar en tur innom litt småting før vi vender nesen til hotellet igjen. Vi skal ikke bite over for masse, og vi har jo sett en del av det "viktigste".

Men ferien starter jo ikke i Paris. Den starter i Sverige med fotballturnering med Hilde sitt lag før vi kjører sørover noen dager til Ørebro før vi så drar til København og Paris. Når vi kommer tilbake til København så kjører vi rundt i Danmark. Det blir kanskje Legoland, Djurs sommerland og andre morsomme plasser. Det blir kanskje noen dager i København. Men denne gangen skal vi være litt impulsive. SÅ får vi se hvordan denne planleggeren takler det da...Ingen kommentarer:

by mlekoshi