O helg med din glede

søndag 5. juni 2016


Jeg har akkurat kommet hjem fra fjelltur med bestisen og er straks på vei i seng. Jeg har ikke fått tid til å dele så mye her inne de siste dagene, men jeg kjenner at etter litt søvn i helga så begynner energien å komme på plass. Så her kommer det et mobil-innlegg. Og så håper jeg at jeg faktisk får delt litt male-innlegg fra tilbygget den kommende uken. 


Vi gledet oss skikkelig til denne helgen hvor vi endelig skulle få slappet litt av - dvs. sovet litt mellom oppussing mv. Men helgen startet med Hilde som fikk nakke/ryggskade på skolen og oss som hastet hjem for legebesøk og så røntgen av nakke og rygg. Heldigvis er hun bare forslått. Men smerter i nakke/rygg og helt ut i armene er ikke noen spøk. Så vi tar det litt varsomt og i hennes tempo. 


Ellers så har helgen rommet oppussing med abnorme mengder sparkel og pussestøv, en defekt tørketrommel... mat og søvn. Jeg får liksom ikke nok søvn for tiden. Ungene er også ekstra trøtte - lurer på om det er sommerferien som frister ?


Vi fikk også vært en time på rulleski-kurs for Hilde. Det gikk greit til tross for skaden. Men hun tok det veldig rolig. Håper alt er bedre om noen dager. by mlekoshi