Ferien del 4: Paris

onsdag 17. august 2016


Fjerde dagen i Paris dro dro vi inn til Paris sentrum. Og første besøket på turen var naturhistorisk museum som August har villet besøke siden vi ikke rakk det i fjor. Og grunnen: Alle de kule skjelettene her inne. Og rare dyr og kroppsdeler på glass. 
Svær hval..Og i 2. etg fant vi høydepunktene: Dinosaur-skjelettene. 


Og siden alt er på Fransk så ble det mye google her inne. 


Jeg vil holde en stor knapp på naturhistorisk museum i London fremfor Paris. Alt er på fransk, og det er nok mer pedagogisk og spennende oppbygd i London. Men ungene syns det var skikkelig spennende selv om vi bare besøke en del av museumet. Hører at andre deler er bra. 

Ellers så vandret vi mye rundt i Paris, spiste litt mat og is før vi tok toget tilbake til hotellet. Vi hadde ikke så veldig bra vær, men det regnet iallefall ikke. Og dagen etter vi var i sentrum så var jo Frankrikes nasjonaldag så det var mye forberedelser i sentrum. Aller siste dagen i Paris tok vi toget til Val d`Europe Shopping Center hvor ungene fikk brukt litt feriepenger. Vi fikk også besøk Vallée Village merke outlet - men her var det jo relativt stive priser selv på outlet-prise så det ble ikke handlet noe der. På kvelden, etter en kjip opplevelse med transportselskapet, så kom vi oss på flyplassen. Og akkurat da vi satt oss på flyet mot Danmark fikk vi det første meldingene om terroren i Nice som pågikk. Det var forferdelig og det ble mange tanker der og da og når vi kom til København sent på natten. 7 kommentarer:

Unknown sa...

christian louboutin shoes
ugg canada
longchamp outlet
cheap jordans free shipping
nike store
louis vuitton outlet
christian louboutin
coach outlet
fitflops
ugg outlet
20170104

TriciaGonzalez sa...

The cleaning specialist Tutu Helper App attribute of the application is really Check this Website similar as well as approaches the most of the cleaner Tutu Helper VIP App applications that are available out there.

ElizabethMartin sa...

the most sophisticated, effective and pearltrees.com/ economical means to process Title water for domestic usage. It has the outstanding The Magic Fleck Water Softeners ability to remove 98% or even more of Fleck Water Softener liquified solids, contaminations and heavy steels. Best Fleck Water Softener These consist of microorganisms, infections.

chenlina sa...

ray ban
ugg outlet
coach outlet online
canada goose
ugg boots
pandora jewelry
vibram fivefingers
oakley vault
ralph lauren outlet
christian louboutin outlet
chenlina20180103

Unknown sa...

nike shoes for men
oakley sunglasses
air jordan 11
new balance shoes
nike epic react flyknit
ambassador 10
soldier 9
kyrie 2
cheap mlb jerseys
kate spade
20188.4wengdongdong

Unknown sa...

burberry outlet
adidas flip-flops
isabel marant shoes
giuseppe zanotti shoes
babyliss flat iron
parajumpers jacket
christian louboutin shoes
fossil handbags
furla bags
jordan retro
20188.27huangliyue

chenlili sa...

louboutin
russell wilson jersey
polo ralph lauren
fitflops
fila shoes
oakley sunglasses
polo ralph lauren
reebok shoes
ralph lauren jeans
ugg boots
20189.20chenjinyan

by mlekoshi