Ferien del 5: Danmark og Legoland

tirsdag 23. august 2016


Beklager litt dårlig oppdatering herfra. Vi er midt i avslutningen av fotballsesongen - og holder samtidig på å (hold dere fast!) gjøre tilbygget helt ferdig. Men her kommer neste ferieinnlegg.

Etter at vi kom tilbake til København på natten så sov vi noen få timer før vi kjørte videre til Billund og gikk rett inn i parken vi har vært i noen ganger før og stadig returnerer til : Legoland.


Og litt av grunnen til at vi returnerte i år også var at minste elsker Ninjago og helt siden vi var der i fjor og så at skiltene der om at det neste år skulle komme et eget Ninjago-land har han snakket om å dra tilbake. Og da reklamen herfra begynte å rulle på TV var egentlig det klart at vi måtte rulle innom her i år også. Så det første vi gjorde var å gå rett opp til Ninjago World - og det var en meget spent gutt som utforsket området en god stund ja. Først ut var Ninjago - the ride. Denne tok vi to ganger i løpet av dagene vi var her. 


Siden denne er en nyhet i år så var det litt kø her, men det var en del ungene kunne gjøre mens de stod i kø. Og Hilde hjalp August hele veien.
Ninja - the ride var veldig populær hos ungene - minste skulle ønske den varte enda lengre ! Ellers så var det en del annet de kunne gjøre og vi brukte en del tid her inne - og vi voksne satt på benkene og spiste mens ungene løp rundt. Det er deilig å slappe litt av innimellom..


Kø-underholdning for ungene.Vi besøkte også Lloyds Laser Labyrint - og denne gangen vant jeg, August og bestekompisen hans vant over Hilde og de andre voksne. OG jeg som ikke engang er fleksibel...Og her folkens... DETTE er årets parkuniform. Når været ikke var på topp vell og merke. Allværsjakke, usminket, kamera, kamerabag og slush-flasker til ungene... Ja, og en stor og varm kaffe på en benk mens ungene koser seg i karuseller sammen. Lykke ! 


Og så traff ungene på disse figurene som vandret rundt fra Lego the movie. 
- Sea Life -Ja, og det var bra deilig å krype inn i den varme hytta på hjul i det litt triste været. Hytte på hjul er undervurdert..


.. og muligheten for vask av klær under ferien er både praktisk og interessant. Det kan være både sosialt og utfordrende. Som f.eks. å sette seg inn i alle ulike køsystem på de ulike campingplassene.. Eller mangel på køsystem. Ja. Da hender det av og til at man vasker klær lenge etter leggetid. 


Og også i år var det ekstra deilig å ta en tur innom Aquadome hos Lalandia. 
Ingen kommentarer:

by mlekoshi