Vinn julestrømper !

fredag 2. september 2016


Da har jeg endelig funnet frem symaskinene og satt dem inn i det nye kontoret mitt. SÅ herlig ! Mangler enda en del møbler, men de kommer snart nok. Poenget: Nå kan du kjøpe julestrømper ! Det er under 4 måneder til julaften. Det er under 3 måneder til første helg i advent og det er under 2 måneder til julevarene er i butikk. Det blir mer og mer hektisk fremover for min del også, så jeg begynner nå å sy litt jeg. Mens jeg enda har litt tid. Her kan du lese mer om hvordan du kan bestille julestrømper

Og nå kan du også være med å konkurrere om TO julestrømper. Det gjør du med gå inn på facebook-siden herSå for å delta må du bare like innlegget, like facebooksiden og kommentere under innlegget der inne. Hvis du vil fortelle dine venner om konkurransen så er du hjertelig velkommen til det også, men dette er ikke et krav for å være med på å delta selv om det er hyggelig  Jeg trekker TO julestrømper til en vinner den 15.09.by mlekoshi