Snart Halloween igjen..

lørdag 29. oktober 2016

Jeg lever, helt sant ! Men det har vært litt mye denne uken, med fotballturnering og sykdom osv. Men nå er det altså snart Halloween igjen dere ! Så siden det er litt kaos her i hjemmet så tenker jeg at jeg skal dele litt innlegg og tips fra tidligere feiringer her i huset. Ikke så mye, men mer småtips om hvordan du kan gjøre mer ut av lite. Deilig Halloween mat og kaker - har kan du lage mye ekkelt altså ! Vi har ikke hovedfokuset vårt på maten og kaker siden ungene bruker store deler av kvelden på å gå rundt ute - så det er ofte enkelt med litt cookies, muffins med edderkopper eller lignende til kake og så kanskje skummel pizza eller grønn pasta med hjernemasse (pastasaus). 
Dekorasjoner - her går vi som regel all-in. Og sånn er det bare. Inne har vi ofte mye store edderkopper som ikke er så dyre i anskaffelse. Men vet du hva mitt stalltips ift. ikke så dyre dekorasjoner er ? Masse edderkoppspinn. 

Av borddekorasjon er det er greit å starte med en mørk duk, og så er det bare å kjøre på med diverse blader, edderkoppspinn og litt skjelett-deler. 


Heksefingre - delige cookies som ser helt forferdelig ut ! Gode er de også... 


Dekorasjon utenfor ? Ja, her er det vell heller ikke så mange begrensninger. De fleste av oss har jo ikke så altfor mye dekorasjon. Men her kan du bare kjøre på med det du vil og har. Du kommer langt med ett gresskar, edderkoppspinn, edderkopper og kanskje litt lys.
SÅ lykke til med både dekorasjoner og feiring. Vi skal selvfølgelig ha litt gjester her hjemme i år også - og dekorasjoner selvsagt. I år skal vi faktisk gå digitalt... høhø. Vell, det blir spennende hvis vi får det til. by mlekoshi