Under 7 uker...

mandag 10. oktober 2016... til første søndag i advent. Sykt, ikke sant ? Det går fort. Og vi har booket helgene våre helt frem til midten av november - så tiden går sikkert enda fortere enn planlagt. Men hey - vår favoritt-årstid er rett rundt hjørnet og jeg ser allerede julebrus og julepynt i butikkene. 


Selv om jeg har det travelt fremover har jeg fremdeles tid til å sy noen personlige julestrømper innimellom. Det er så deilig å ha fått opp syrommet mitt så jeg sitter gladelig der inne i timesvis. Du kan lese mer om strømpene her hvis du er interessert i å bestille personlige strømper. Og hvis jeg hadde fått velge så hadde jeg helst sett at det ikke kom altfor mange bestillinger rett før jul siden jeg mest sannsynlig må si nei til flere da - derfor kan det være greit å bestille litt tidlig. Så det var et heads up herfra. Men i tillegg til hva som står i linken, som du også finner i den høyre margen her inne  på bloggen, så har jeg fått noen spørsmål om julestrømpene som jeg kan svare på her også:

Hvilke stoffer bruker du når du syr strømpene ?

På fremsiden av strømpen er det 5-6 ulike stoffer som quiltes sammen. Disse stoffene er bestilt fra utlandet. Baksiden av strømpen er av ett stoff som også er quiltet. Strømpene er paddet med økologisk padding. 


Kan jeg velge hvilke stoffer jeg vil ha ?

Når du bestiller en eller flere strømper så velger du mellom fargene rød/blå, rød/grønn og sort/hvit. SÅ sender jeg deg et forslag på stoff-kombinasjoner til fremsiden av strømpen og så får du velge. Men strømpene mine sys med 5-6 ulike stoffer på fremsiden og jeg syr ikke strømper med bare 1-2 stoffer på fremsiden. 

Sender du pr. post ?

Ja, selvsagt !


Er det lang leveringstid ?

Normalt syr jeg ferdig strømpene innen 1-2 uker. 


Hvilke muligheter har jeg ift. broderingen av navnet ?

De røde/blå og røde/grønne strømpene broderes med rød tråd og har en egen font som jeg vil beskrive som maksimalistisk script font. Strømpen som er sort/hvit har navnet brodert i sort i en mer moderne script font. Siden navnet skal broderes på et begrenset område så er det vanskelig å brodere veldig lang navn eller dobbeltnavn. Da er det bedre å bruke bare initialene som broderes på. Det er generelt mye finere når bokstavene som broderes er større og ikke bittesmå for å få plass til lange dobbeltnavn. 


Har du flere spørsmål er det bare å kommentere eller sende mail - se mailadresse i linken eller oppe i høyre marg. 

Jeg la i helgen, mens vi var på LFC fotballskole, ut en video på facebooksiden som viser litt av hvordan jeg syr strømpene. Den viser syrommet som jeg enda ikke har lagt ut bilder av her inne, den viser litt om hvordan broderingene lages og broderes, den viser problemer som oppstår underveis, den viser syingen osv. Den viser vell litt at dette er noe som tar tid, men den viser ikke all tiden som går med til mail og meldinger, klipping, planlegging osv. Men et lite morsomt innblikk er det. Enjoy ! 


Ingen kommentarer:

by mlekoshi