Hohoooo

søndag 6. november 2016


Nesten en uke etter - men her kommer bilder fra Halloween. Den siste uken har vi hatt 1 fotballturnering, 1 Halloweenfest, 5 treninger, 1 vennskapsgruppe (August sin klasse) hjemme her, to møter ift. fotballen, ett foreldremøte, 1 elevsamtale, 1 legetime, masse jobb på jobb - og i går feiret vi Hilde sin 12 årsdag med glamparty. Så da går det litt treig med å få lagt ut bildene her inne. Men når man innser at man er et JA- menneske får man også bare ta det negative som følger med å være nettopp det. Men altså - bedre med en uke for sent enn ett år for sent. Så her kommer Halloween-bildene.

Litt hastverk i år - men det ble ansiktsmaling selv om fjordårets var bedre. 


Og i år - som alle tidigere år - var det selskap her hjemme med nærme venner av ungene. Litt trygge rammer og et fast årlig happening. Med mat, kos, knask - eller - knep runde og til slutt film. Og så lager vi litt ekstra liv i gaten - hvert år. Og det får vi alltid positivt tilbakemelding på. Hvorfor bare være innenfor den trygge boksen når det er så gøy og gå litt utenfor ? Og vi lager det ungene kaller verdens beste pizza når vi har fester - det er det de alltid ønsker seg. Den er ganske mild, salt og barnevennlig. Mye smaker i sausen og ellers veldig enkelt og tynn. Og ungene spiser som regel MYYYYE. 
Jeg fikk ikke tatt så mye bilder utenfor - men en liten kjapp film som viser litt av det digitale tilskuddet til Halloween-pynten som var stor suksess blant unger og voksne som gikk innom. Og vi har mange barn innom her. 


Ingen kommentarer:

by mlekoshi