New in - gardiner

lørdag 19. november 2016


Enda en hektisk uke - og hektisk helg. Har akkurat kommet oss hjem fra fotball-samling og fotballturnering som selvsagt var akkurat samtidig - elsker å bare ha en bil. Nei, ikke akkurat. Men vi greier som regel og ordne noe. Uansett: Aktiv helg ! Men i dag fikk jeg endelig tatt bilder av tilbygget som jeg har prøvd på i en uke nå - det er altså helt umulig her oppe i Tromsø. Vi har nesten ikke lys igjen midt på dagen, og er nå bare noen dager unna total mørketid frem til i januar. Så da blir det himla vanskelig å ta lyse bilder - selv midt på dagen. Vi har en blått lys her midt på dagen, og det er ikke skikkelig lyst slik at det er mulig å ta skikkelige bilder. Men jeg fikk tatt noen i dag, så må jeg bare beklage at de ikke er 100 %. Det jeg ville vise dere fra tilbygget er altså det jeg har plundret på siden vi startet å bygge på: gardiner. Og nå har jeg funnet noe som funker ! 


Bildet over her viser hvordan tilbygget har vært i noen måneder nå - veldig lyst med store vindusflater. Vi ville ha noe som dempet ned lyset og de store flatene. Men ikke noe som ble for "koselig" - altså noe som passer inn i stilen vår. Og som du ser på bildet som ble tatt for noen måneder siden så hadde vi en del mer lys da.


Det var da jeg så denne blogg-posten fra dyktige Stylizimo om gardiner "on a budget" så tenkte jeg at dette passet egentlig perfekt for oss. Og vips så fikk vi både handlet og hengt opp alt i tilbygget på få dager mellom treninger og alt annet.


Systemet er fra Kid - og det heter kid-multi. Vi valgt løsningen hvor vi hengte opp gardinstangen i taket med ett feste i hver bjelke. 


Det ga rommet et en mer dempet følelse med en gang - og det var utrolig deilig. Det er mulig at vi skal henge opp en til gardin, men det skal jeg tenke litt på før jeg bestemmer meg. Det vi brukte var to multi-skinner som vi festet i hverandre. Vi brukte videre to Anthoni gardiner på 260cm, 7 multi-takfester, glidere og finger-kroker. 

Så hva gjenstår før vi kan si oss ferdig på tilbygget ? Det er lite lys her inne, så det er to lamper som står på ønskelisten. Det vi videre skal ha er en glass-panelovn, en puff som hører til sofaen og et fargerikt teppe som jeg skal lage. Da blir det akkurat slik vi vi ha det her inne. by mlekoshi