Klar til først søndag i advent ?

søndag 20. november 2016


Jeg pakket bort mye gammel julepynt i fjor som vi ikke skal bruke igjen - midlertidige ting fra studietiden og tiden etter som vi har "vokst fra". Så vi mangler faktisk litt pynt.. Men denne gangen skal jeg finne pynt som vi LIKER og kjøpe det selv, og prøve å finne litt ut av hva som er vår stil. Jeg har begynt litt i små å handle inn - og nå har vi tross alt ett nytt tilbygg som også skal pyntes. Det som har kommet inn døren den siste uken er nye puter til tilbygget. Og vi syntes det ble veldig fint ! 
Men er vi klar til første søndag i advent ? Tja. Jeg og Frank skal på fem (!) jobbreiser på den nesten 1,5 uken. Så jeg prøver å finne frem ting og ha en plan - men må vell bare innse at det må gå seg til iløpet av starten av desember. Kommer nok en del julestjerner inn og en med lys i til vinduet på tilbygget. 


by mlekoshi