Klar til først søndag i advent ?

søndag 20. november 2016


Jeg pakket bort mye gammel julepynt i fjor som vi ikke skal bruke igjen - midlertidige ting fra studietiden og tiden etter som vi har "vokst fra". Så vi mangler faktisk litt pynt.. Men denne gangen skal jeg finne pynt som vi LIKER og kjøpe det selv, og prøve å finne litt ut av hva som er vår stil. Jeg har begynt litt i små å handle inn - og nå har vi tross alt ett nytt tilbygg som også skal pyntes. Det som har kommet inn døren den siste uken er nye puter til tilbygget. Og vi syntes det ble veldig fint ! 
Men er vi klar til første søndag i advent ? Tja. Jeg og Frank skal på fem (!) jobbreiser på den nesten 1,5 uken. Så jeg prøver å finne frem ting og ha en plan - men må vell bare innse at det må gå seg til iløpet av starten av desember. Kommer nok en del julestjerner inn og en med lys i til vinduet på tilbygget. 


2 kommentarer:

Unknown sa...

ralph lauren outlet
ugg australia
coach outlet
michael kors outlet
cheap jordans free shipping
birkenstock sandals
ugg australia
michael kors outlet
moncler outlet
lebron james shoes
3.2017013

Gjermund sa...

Mange spillere liker å motta en bonus når de registrerer og foretar et innskudd. Noen nettcasinoer gir en gave til spillerne sine f.eks. norskeautomater freespins for registrering. Men du må huske at bonusen må satses før muligheten for uttak.

by mlekoshi