Juletreskjørt

mandag 21. november 2016I går kveld fikk jeg litt tid til å sy mens jeg broderte navn på diverse julestrømper. Og da fikk jeg tatt frem litt deilig olivengrønt fløyelstoff som bare ventet på å bli sydd om til et juletreskjørt. Julestreskjørt er noe du bruker for å skjule foten på det kunstige juletreet. Og det er selvsagt amerikansk. 


Jeg broderte initialene til familien med en gyllen hvitfarge og quiltet resten av teppet. Dette er bare en liten prototype på noe jeg vurderer å sy for salg. Og det som er fint med prototyper er at det er en test. Så det jeg skal forbedre til neste er et mindre hull til selve juletreet og så skal teppet vare litt større - og så skal jeg ha tre rytsje-kanter i stedet for to.  

Litt av problemet er at du ikke får kjøpt dette stoffet mere, så jeg må sjekket om jeg har mer på "lageret" eller finne ett alternativ dersom jeg skal sy noe for salg. 


Men jeg fikk dratt opp ekstra-juletreet vårt inn på nystuen for å se om det passet inn der hvis vi ska ha det der i år. Så kanskje to juletre dere ? Åh - så amerikanskt ! 


Jeg måtte flytte sofaen en del må vinduet, men pyttsann - juletreet får jo all oppmerksomheten uansett. Men slapp av dere - vi holder på å pakke ned juletreet igjen nå som vi ser at det er mulig å ha det her inne. Det kommer ikke opp igjen før 22. desember før det blir pyntet den 23. desember til julegrøten og gløgg. by mlekoshi