1. søndag i advent.. allerede !

søndag 27. november 2016


Det har vært en hektisk uke. Hvilket av de siste innleggene starter ikke slik ? Nei, er vell bare å konstatere at alle ukene i det siste har vært slik. Denne uken har både jeg og Frank vært på jobbreise, så foreldrene til Frank har vært her for å passe på ungene slik at vi har kunnet dra på jobbreise. I morgen drar jeg videre på jobbreise frem til tirsdagen før jeg igjen på onsdag drar på jobbreise frem til torsdagen. Det er bare å bite tennene sammen, for å greie den siste innspurten før jul. Men har vi kjøpt noen julegaver ? Nei. Ingen. Men en ting er iallefall nesten i boks. Julevasken og julebaksten. Julebaksen har svigermor nesten dratt i land mens de har vært her. Vi mangler bare pepperkaker, kakemenn, riskaker og pepperkakehus så er alt i skjønneste orden ! OG det er jo veldig deilig da. Og så har vi fått hjelp til julevasken her hjemme - og vi har stått på i to dager nå med rundvask og steaming. Nå er det bare tre rom igjen og så er vi ferdig. Herlig ! 


Vi pynter jo huset nesten ferdig til jul til første søndag i advent. Så her er alt fremme allerede - alt bortsett fra julekalender, julestrømper og juletrær i stuene. Vi mangler en busk på trappen slik at vi kan ha lys på denne, og så må vi ha ny lyslykt til trappen og en julestjerne til nystuen og så er vi faktisk i boks ! Men ikke med julegavene altså. Jaja. Vi får ta det i neste uke når alt har normalisert seg litt her hjemme. 


Vi har litt forskjellig fremme til jul her - vi har det litt maksimalistisk med store juleputer osv. Men jeg er ikke glad i nisser. Ungene er glade i nisser, så vi har derfor likevel litt nisser rundtom, men mest på rommet til ungene. Men denne saken her kjøpte vi i fjor i Disneyland - det er et samleobjekt som vi alle er glade i, selv om det ikke passer inn i stilen vårs ellers. Men i julen er stilen vår oppsummert: Tradisjonsrik. 


Misteltein over inngangen til kjøkkenet.


Juleteppene som jeg sydde for flere år siden til ungene er tatt frem. Ungene elsker dem og bruker dem hver dag når de står opp. Vi bruker å tyvlåne dem så ofte vi kan og får lov til for de er fantastiske å sove under.


Og så har vi funnet frem julebamsene som ungene tar frem hvert å - en av de er julebamsene av Mikke og Minnie fra Disneyland som vi kjøpte for to år siden da vi var der. Og så får ungene julesengesett på sengene sine. Juletreet til Hilde


Og til sist: Juletreet til August.. og en nisse 😏 Kvelden i dag ble avsluttet med at vi så den første alene hjemme-filmen så nå er julestemningen på topp her hjemme. 1 kommentar:

Gjermund sa...

Du kan spille arising phoenix slot free her helt gratis - besøk nettsiden for å lese anmeldelsen

by mlekoshi