Landet

mandag 5. desember 2016


Ja, da gikk det en uke til. En uke som jeg egentlig hadde gruet meg til, med tre jobbreiser og mye input samtidig som verden ellers gikk videre med foreldresamtaler, treninger, tannlegetime, julekalender på TV og hjemme og juleavslutninger. Og det er ikke bare-bare å reise og sove i 4 forskjellige senger og rom på en uke med allergier som blant annet sterk middallergi. Det hele ble avrundet med et kansellert fly fra Bodø til Tromsø på torsdagen som gjorde at jeg måtte sitte på flyplassen i nesten 12 timer før jeg var hjemme natt til fredag hvor jeg da fikk sovet i litt over 3 timer før jeg dro på jobb igjen. Jeg har brukt helgen på å sove meg litt tilbake i rytme, smøreregime ift. allergien, treninger, bursdag og sying. Nå er vi tilbake i gjenge, fortsett fra sykdom som forhåpentligvis viser seg og ikke være så ille som det kan virke, og vi kan begynne å handle julegaver. Aldri har vi vært SÅ sent ut med handlingen av julegaver. Men vi har en grei liste som gjør at vi garantert kommer oss i mål relativt kjapt til helgen. Trikset er vist å planlegge smart.Men ellers så går det i sying og avslapping hjemme mellom slagene. Vi planlegger pepperkakebaking til helga og så er vi vell egentlig relativt klar til jul. Først skal jeg bare sy en del julestrømper som skal ut til dere som venter på dette...  

Ingen kommentarer:

by mlekoshi