"Til dere som har gjort oss lykkelige"

fredag 30. desember 2016Her sitter jeg i dag. Litt mellom organisering med ungene så har jeg brukt en del av dagen her inne. Jeg liksom hatt pause fra alt på nett en stund, så her har det egentlig vært greit å bare sitte og oppdatere seg, og legge planer. Hilde har vært på kino og på besøk, og August har stort sett lekt og slappet av. Jeg har selvfølgelig laget mat og lekt med han også - men vi har ikke hatt noe på agendaen i dag. Frank har, til tross for sykdom, vært en tur på jobb i dag. Han jobber på en avdeling hvor beredskap er viktig, så da må det være noen på jobb. Så derfor har dagen i dag vært slapp. Og jeg tuller ikke når jeg sier at det var tungt å stå opp kl 09:30 i dag, så jeg kan ikke akkurat si at jeg gleder meg til mandagsmorgenen. 


Her er faktisk halve kontoret mitt. Jeg har vell egentlig ikke lagt ut bilder av det enda, siden det ikke er helt ferdig. Det er litt "tomt" enda. Illustrasjonen som står på pulten skal faktisk opp over symaskinen som er på motsatt vegg her inne. Dette rommet skal bli mer og mer "meg" - og skal ha masse minner på gulvet i store rammer som et slags "minnebibliotek" som ungene kan gå å bla i når de selv har lyst til det. Og over skrivepulten, hvor overlocken min midlertidig har parkert seg, skal jeg ha en hylle med små viktige ting for meg. Jeg må bare finne den perfekte hyllen først. 


Se denne gaven vi fikk fra ungene. "Til dere som har gjort oss lykkelige. Hilde og August" 💙
Ingen kommentarer:

by mlekoshi