Rolig og vindfull feiring

søndag 1. januar 2017


Vi hadde en rolig feiring i går, med bare oss fire her hjemme. Det passet fint for oss siden juleferien i år er så kort at det er greit å kunne ta det rolig både i går og dagen etter. 


Vi feiret med å spise god kalkun, slappe av, gå i fakkeltog, se på TV, spille romjulsturnering på ishockey-spillet August fikk hos nissen og til sist: Forsøke å fyre opp litt raketter i det forferdelige været som plutselig kom inn over i Tromsø i går kveld.
For det var egentlig meldt opphold og finvær - før det plutselig snudde brått og brutalt. Det store årlige fjell-fyrverkeriet ved fjellheisen i Tromsø måtte til og med avlyses. Men pyttsann. Vi fikk avfyrt raketter i 10-tiden når det var litt opphold ute, før vi så resten av folket skyte opp rakettene klokken 24 innenfra begge verandaene våre. For været var så dårlig da at vi for første gang ikke stod ute å så på rakettene. Litt små-bakkefyrverkeri fikk vi også fyrt av før vi gikk inn - morsomt for ungene iallefall - og veldig greit før det begynte å snø/hagle og blåse igjen. Ja, det var altså vår enkle lille feiring av at vi nå har kommet inn i år 2017. Vi har store forventninger til deg, 2017 ! Bring it ! 


Ingen kommentarer:

by mlekoshi