Vi har hatt enda en hektisk uke her hos oss - og  dagen i går startet før fuglene starter å fise om morgenen. Vi kjørte ett par timer til Bardufoss hvor Hilde og fotballaget spilte ett par kamper i vinterserien. Det var eldre lag og tøff motstand, men jentene ble mer og mer seg selv i løpet av dagen og spilte bra. Så det blir spennende fremover med videre kamper og turneringer. Som et resultat av de siste dager så var faktisk hele familien her i seng før klokken 22 i går kveld. På en lørdag liksom. Ja, og det var vell ikke noe bedre på fredagen heller. I kveld skal vi prøve oss på en filmkveld bare for å kompensere for de siste dagene.


Jeg har for min del slitt mye med hodepine i det siste, og da spesielt i helgene. Det er sikkert fordi at det er da jeg slapper av. Men godt, det er det virkelig ikke. Så jeg sitter her med en del Paracet innabords, og har prøvd det meste avslappingsmetoder. SÅ her begynner hodepinen å slippe.. og det er SÅ sinnsykt godt. Så da er det greit å ta en runde i badekaret og fordype seg i drømmen vår, og bare drømme seg litt bort. Jeg trenger en ny søndag uten hodepine. Yes. please !

Ellers så holder jeg på å planlegge et moderne quilt (teppe) til stuene her oppe. Så jeg har igjen hentet inspirasjon fra pinterest, ta en titt:

NÅ: jobbe med å bli bedre...


Ingen kommentarer:

by mlekoshi