Dagstur til Oslo

onsdag 8. mars 2017


I dag har jeg vært på en liten jobbtur i Oslo - og jeg kom inn døren her for ikke altfor lenge siden. Nå er jeg himla sliten etter at jeg bare har sovet noen få timer i natt før jeg sto opp før klokken halv fem i natt. Men det var friskt i Oslo der vi vandret rundt før butikkene åpnet og fikk oss en god kopp kaffe på kaffebrenneriet før vi grep fatt på en dag med faglig innhold. 

Men hjem kom jeg meg til slutt - selv om formen merkelig nok var rimelig kjip i morgest og deler av dagen. Magen er ikke helt enig med meg - så nå har jeg kjøpt meg litt smågodis på veien hjem for å trøste meg selv litt. Også på en onsdag ! Men jeg regner med at det ikke bare er meg som jukser midt i ukedagene når dagene har vært litt for lange og tunge ?

Jeg skulle gjerne skrevet litt i dag - men jeg går på reservebatteriet her. Gleder meg til å ha litt mer overskudd til å dele med dere. Midt på dagen har jeg mye på hjertet - men når kvelden kommer så er energien borte. Snart helg !Ingen kommentarer:

by mlekoshi