Vinterferien

mandag 6. mars 2017

Da er vi tilbake fra vinterferien. Den ble ikke helt som planlagt. Tenker ikke å gå så mye inn på det nå, men vi støtte på en rekke problemer når vi kom frem så vi kom faktisk hjem allerede på lørdag. Først på søndag var vi uthvilte og vi satt faktisk inne i finværet når vi sikkert egentlig burde vært ute på ski eller tur. Men så startet det med at minstemann fikk intens hodepine og endte opp med å sove i ett par timer på dagen mens vi andre så 5-mila gikk på TV. Vi slappet av og planla en siste filmkveld før vinterferien var helt over. Så fikk Frank samme intense hodepinen før jeg et par timer senere gikk på akkurat samme smellen. I alle dager ? Maken til hodepine har jeg nesten aldri vært borti.. Så i dag har vi ikke vært helt i slaget etter dagen i går.

Men vi hadde det også fint på vinterferie-tur - vi har hatt strålende vær og fine forhold i skibakken. August er nå virkelig tøff i bakken ved tanke på hvor forsiktig han er.. så nå kunne vi egentlig tenkt oss å dra til Levi eller en annen plass i påsken for å få enda lengre bakker og enda mer avslapping.

Nå gjelder det å bare komme seg til hektene - denne uken er det mye å gjøre både på jobb og på treningene for begge laglederne/fotballtrenerne her i huset.
Ingen kommentarer:

by mlekoshi