Fotballglede

mandag 29. mai 2017Hilde med grønn vest på bildet i innledende kamper på fredagen.


Da har vi kommet oss hjem etter fire dager med fotballfest i Narvik. De som har fulgt oss på snapchat (bruker elisems1312) har sett at det har vært travle dager. Vi er utrolig slitne hele gjengen, så nå gjelder det å bare komme seg gjennom første dagen i uken i morgen og legge seg litt tidlig for å hente seg inn igjen. Vi kom hjem først sent i kveld (søndag). Det har vært en kjempeopptur for jentene våre. De spiller normalt 9`er fotball - men denne gangen hadde de meldt seg på 11`er fotball i en klasse opp. Vi forventet tøff motstand og mye læring. De har kun spilt en 11`er treningskamp - så dette var upløyd område.


Været har variert stort, men på fredag og lørdag hadde vi heldigvis sol og ikke regn. Men torsdag og deler av søndagen var det mye mye regn i perioder. Da fikk August endelig testet det nye tilskuerteltet sitt. Før turneringen lånte laget teltet hans for å ha utstyret inni på kampene når det regnet som verst. Han fikk i alle fall masse oppmerksomhet - gjennom både latter og interesse for hvor dette kom fra - og det er altså tilskuertelt.no.


Det ble mye venting i mellom for oss andre - men jentene koset seg sosialt på klasserom og med bowling. Dette er nok noe de vil huske for alltid - og vell verd alle ventingen og hvor sliten vi andre er nå.


Etter hvert gikk spillet seg mer og mer til - jentene vant kamper etter ett par tap i innledende kamper og gikk plutselig videre til tross for tøff motstand. Plutselig var de i 1/4 finalen hvor vi vant med komfortable 4-0 før vi igjen møtte ett lag vi tapte for i innledende kamper i semifinalen, og denne gangen vant vi. Plutselig var vi i selveste finalen.. på Narvik stadion mot TIL som vi hadde tapt for i innledende kamp. Jentene kjente nok godt på stemningen og nervøsiteten - men de var tøffe. Og vi vant !


Kampen ble sendt på nett-tv med kommentatorer og dette er de ville jubelscenene etterpå. Fantastisk ! Det var ikke fritt for at det var en tåre eller to i øyekroken hos foreldrene akkurat da.


Vi hentet altså bøtta hjem til Kvaløya - og jentene er så glade så glade. Fantastisk !


Nå: Sove og så ny uke.

Ingen kommentarer:

by mlekoshi