Ja, nei.

onsdag 31. mai 2017

Jeg er litt dritalei av at alle sier "du vet hvor du bor" - det er ikke greit at det snør på vei inn i juni måned. Punktum. Ja, jeg er nordlending og godt vant til masse drittvær. Men jeg er klar for sommer.

Utsikt fra kontorvinduet mitt på mandagen.. og to dager senere snør det enda...

Og så har jeg da vært syk siden tirsdagen. Forkjølet og mye hodepine - bihulene igjen. Og jeg er rimelig lei. For å være helt ærlig, og må vell være greit, så har det vært (for) mye i det siste for både meg og Frank. Jeg er litt der jeg var for ett år siden og som jeg skrev om i dette innlegget. Jeg er i et vakum - men det er nok fordi at jeg er pjusk og veldig veldig sliten.

Og ved tanke på at været er som på bildet - og at jeg er veldig veldig sliten så har jeg planlagt en superduper sommerferie som vi alle gleder oss til ? Feil. Jeg tror at siden jeg er der jeg er akkurat nå så greier jeg rett og slett ikke å planlegge årets ferie. Jeg har klare planer for NESTE års drømmeferie til USA. Men i år ? Nei. Og det er altså kort tid til ferie. Alle har jo planlagt ferie. Og jeg bruker jo å planlegge masse før ferien - hvert år. Nå har jeg bare lyst til å grave meg ned å komme frem når alt føles mye bedre.Men jeg prøver å tenke positivt da - jeg har jo tross alt ingenting å klage over. Bare litt eksistensiell angst og nagende ubegrunnet fortvilelse. Som igjen kan være både nedbrytende og gjøre meg motløs. Men altså - slik at det vært i flere år nå. Jeg har ikke oppskriften på det gode liv - men kan jo heller ikke gi opp å finne hva som fungerer for meg. Men i mellomtiden - se hva som er på vei til meg. Macbooken min er nesten like gammel som August, så den sliter med filmredigering osv. Så det blir godt å få denne på ny-kontoret. Jeg elsker å redigere bilder og film, så dette gleder jeg meg til.

Ikke så mye positivt å melde i dag her - sykdom, plager, ferieproblemer osv. Jeg gleder meg til å hente meg inn denne langhelgen. Da får jeg kanskje både sydd og delt mer positive ting med dere. Vi har store interiør- og eksteriørplaner å dele med dere. 

1 kommentar:

Lynetmor sa...

Hei, jeg vil ønske deg god bedring og håper dere får litt bedre vær snart :-) og kanskje du orker å planlegge litt ferie i helga, for det er jo egentlig gøy å planlegge ferie :-) Klem

by mlekoshi