Klar for ferie ?

lørdag 17. juni 2017Jeg er SÅ klar til ferie. Og jeg gleder meg til å dele planen med dere - og når vi er "på veien". Denne gangen blir Mac`en med så jeg regner med å oppdatere dere nesten hver dag. Hvorfor ? Det er så morsomt å dele slike opplevelser - og det fungerer veldig fint som en reisedagbok etterpå - samt at jeg får redigert og lastet over bilder hver dag. Perfekt ! Dessverre er vi så altfor sent ute i år - av mange grunner som jeg har forklart her inne flere ganger allerede. Men planen er ikke helt 100 % klar enda - tenk, ikke klar.. og det er bare en uke til vi starter på ferien ! Det er ganske vilt det.Men jeg kan avsløre at siden vi planlegger USA-tur til neste år og sparer til dette, så blir det Norge, Danmark og Tyskland i år. Det blir mye parker, det blir feriehus med basseng og det blir badeland. Det blir besteforeldre, alene-ferie og mer til.Jeg har nok alle detaljene klare i starten av uken - og da deler jeg det selvsagt. Jeg skal også dele litt hva hvordan jeg skal ta dere med på turen denne gangen. Men dere må bare smøre dere med litt tålmodighet (selv om jeg mangler det akkurat nå..).
Ingen kommentarer:

by mlekoshi