Siste dag i Harstad

tirsdag 27. juni 2017

I dag har vi hatt siste dagen i Harstad før vi i morgen kjører til Tromsø hvor vi skal ta fly til Billund på torsdagen. Med Norwegian - og det kan jo bli spennende ? La oss håpe at vi ikke får ødelagt ferien på grunn av forsinkelser og kanselleringer.

Men vet dere - det er merkelig hvor vant dagens unge er til å bli aktiviserte. Når det plutselig er ferie blir de helt rådville på hva de NÅ skal finne på liksom. "Jeg sitter her i stolen og kjeeeeeder meg. Ingen sier hva jeg skal/bør/må/skal gjøre. Hallloo folkens ? Nei, nå blir jeg sint". Når de får beskjed om å aktivisere seg selv så går det fort i krøll altså. Det tar nok noen dager før de lander skikkelig å greier å syntes det er greit uten en plan eller aktiviteter som står å venter. Våre to har likevel mye energi som må ut, så det er innimellom en utfordring (les: aktivitetsferie).

Bilde tatt med mobil

Mens Frank de siste dagene har hjulpet pappa med plattingen her ute så har vi også fått aktivisert ungene gjennom byturer, tur på lekeland og en tur i Grottebadet. Nå er det pakking og vasking av klær på programmet før vi i morgen kjører videre.

Ingen kommentarer:

by mlekoshi