Harstad

mandag 26. juni 2017

Ferie, ferie, ferie ! Nå har vi vært ett par dager i Harstad allerede - og det kjennes allerede at det er greit å slippe hverdagen. Undertegnede dro seg en infeksjon for noen dager siden og går på antibiotika - sånn bare for å ønske feriemagen velkommen. Jeg fikk et sår på kinnet mitt som jeg må ha vært borti, for plutselig ble såret infisert. Det ble også lymfeknuten, halsen, øret og ja.. tannkjøttet. Sier seg selv at dette kunne bli stygt, så en heftig antibiotikakur var vell egentlig velkommen - selv med bivirkninger som heftig mage og sviende hals. Passer jo fint sånn historisk sett - vi er jo flink å dra på oss sykdom og skader i ferietider. 😝

Men vi har altså vært i Harstad i flere dager nå - og slapper egentlig bare av her. Ja, og så hjelper vi til med å skifte dekke på platting og trapp. Det blir fint - og det er fint å hjelpe andre som alltid hjelper oss. 


I går gikk vi tur videre ut på Trondenes og besøkte vill-sauene. Trondenes er et utrolig fint område med veldig mye historie. Her er det frodig og fint - du kan gå på stien langs havet, besøke Trondenes historiske senter, Trondenes Kirke og Adolfkanonen for å nevne noen. Men nå er det bygging av platting og trapp - og som dere ser så velger også mamma og pappa Møre Royal-impregnerte terrassebord i grå slik som oss. Vi har jo to forskjellige bredder hjemme hos oss - og syntes den brede er den mest ekslusiv av disse to. Her har de valgt en mellom-bredde mellom bordene vi har hjemme hos oss. Det blir veldig bra til slutt. 
by mlekoshi