It`s all in the (Lego) detail...

søndag 23. juli 2017

As we speak, well.. as you read, er jeg og Frank på vei til Tromsø for å jobbe en uke før vi skal reise tilbake til Bodø neste helg. Det er rart å være borte fra ungene en uke - men det går nok strålende. Vi har mange planer om rydding, maling, vasking, ekstrajobbing, spising osv. når vi er uten ungene, men  kanskje det bare blir soving og avslapping ? Anyhur så hadde jeg enda flere fine detaljbilder fra Legoland på minnebrikken - så jeg deler dem mens vi tråler oss oppover Norge mange timer i bil.
Jeg tenkte også at jeg skulle samle alle innleggene jeg har hatt her inn om Legoland - og litt generelt fra Danmark (tips, opplevelser mv.):


  • Vi besøkte Legoland både i 2014 og i 2015. Les våre opplevelser fra besøket i Legoland her og her. Vi besøkte også Legoland i 2016 og her kan du se bilder fra dette besøket. I 2017 var vi igjen innom Danmark, og denne gangen besøkte vi de nye Ninjago-hyttene i Lego-village. Anbefales ! Vi var som vanlig innom Legoland som du kan se herher og her
  • Vi besøkte Lalandia og bodde i feriehus der i 2014. I 2015 besøkte vi Lalandia igjen og denne gangen bodde vi på campingplassen
  • Og her kan du lese om vårt besøk i Djurs sommerland hvor vi var et par dager i 2016. Uventet mye gøy altså ! I fjor var vi på besøk her igjen.
  • Her kan du lese om vårt besøk i Fredricia og Givskud Zoo fra noen år tilbake - og her er innlegget fra da vi besøkte Givskud Zoo i fjor igjen. 
  • Her kan du lese om våre dager i København med tips om museum og andre aktiviteter. Vi var i København i fjor og, så her kan du lese litt mer om museum som ungene liker. Og her kan du lese om vårt besøk på Tivoli i København for noen år siden. I fjor besøkte vi Tivoli igjen, og det er like koselig hver gang vi er innom her. Elsk !
  • I fjor fikk vi for første gang besøk Copenhagen Zoo - og her traff vi på mange dyr vi ikke har møtt før.
  • Og herher og her kan du lese om da vi leide luksushus i Danmark i fjor.
  • Ingen kommentarer:

    by mlekoshi