København next

tirsdag 25. juli 2017

Etter de siste dagene i Legoland dro vi videre til København - og vi var rimelig svette der vi kjørte rundt i leiebilen midt i tjukkeste sentrum før vi endelig fant bilfirmaet vi skulle levere bilen tilbake til ikke så langt fra Tivoli. Det er ikke alle plasser en har SÅ lyst til å kjøre bil nei..

Vi var 4 dager i København og bodde på hotell midt i byen (DGI Hotellet) hvor vi hadde svømmeanlegg på hvor ungene kunne slå seg løs hver dag. Veldig greit. Det er ikke til å stikke under en stol at det ikke bare er piknik å reise på en slik type ferie med en tenåring (...), og en skulle tro at alt ble skinnende puuurfekt når vi kom frem til shoppe-mekka, men neeeida. Skal ikke utlevere noen her, men det var en halv dag da halvparten av familien måtte sitte på hotellrommet for å prate litt om livets realiteter.

Men vi var altså i København i fire dager og rakk å dra innom Tivoli, Copenhagen Zoo, ett par museum, handling og bading.


- Midt på Strøget -


- Disney-butikken på Strøget - 


- August fant selvsagt Lego-butikken når han først var her.. -Jeg og August besøkte museumet Guiness World Records Museum - her var det mye rart.

- Vi besøkte en isplass hvor de satt og laget vaflene og isen selv - tommelen opp fra minstemann - 


- Vi besøkte også Ripley`s Belive It or Not Museum - her var det enda mer rart.. -
- De er litt skeptiske. Her henger det faktisk ekte krympede hoder.. - - Hahaha - Dette er en tunnel du skal gå gjennom mens veggene går rundt. Noen takler det helt fint, noen takler det sådær.. og så har du slike som Hilde som sitter på gulvet og kommer seg verken frem eller tilbake - 


- Dette er tortur-delen og selv om den er ganske uskyldig når en bare går gjennom her så er den ganske ekkel hvis du leser det som står rundtomkring, hører på lydene eller ser på dokumentarene. Hilde ble faktisk litt fysisk dårlig.-

Vi handlet ikke så veldig masse - men August fikk seg ny skolesekk som vi har lett etter i Norge, og Hilde fikk brukt feriepenger på sportsbutikker. Fornøyde begge to. Skal legge ut innom om Tivoli og Copenhagen Zoo snart.

Ingen kommentarer:

by mlekoshi