Copenhagen Zoo

onsdag 26. juli 2017
Her kommer det stadig nye ferieinnlegg fra da vi var i Danmark, selv om vi har bevegd oss videre på ferden. Jeg og Frank er faktisk i Tromsø alene denne uken for å jobbe mens ungene er i Bodø sammen med besteforeldrene sine på ferie. Vi kjører ned til Bodø igjen til helgen for å ha den siste ferieuken vår hvor vi skal kose og og samtidig legge ny platting/terrasse på hytten der. Det kommer helt klart et eget innlegg om å være uten ungene en uke - la oss bare si at middagene bare er rare og at vi stortsett går rundt oss selv. Men altså: Her kommer ett innlegg om da vi besøkte Copenhagen Zoo. 

Dyreparken ligger rett utenfor sentrum og vi tok rett og slett bare bussen dit fra sentralstasjonen midt i byen. Akkurat dagen vi dro dit var det ikke det beste været, men vi koset oss likevel. 


Vi har jo vært i mange dyreparker - men det vi likte spesielt med denne var at vi fikk sett mange dyr vi aldri har sett før: Den første var isbjørnen. Og denne var faktisk større enn vi hadde forestilt oss.
Vi gikk akkurat gjennom glass-tunellen da isbjørnen satte seg ned på glasset rett over meg der jeg sto med kameraet - blinkskudd ikke sant ? 😂


Parken har nå flere løveunger og de var fantastisk søte og lekne da vi var innom. Og mamma var så tålmodig og beskyttende 💛


"Hva ser du på da ?" - også brunbjørnen var større enn vi trodde. Og August var mildt sagt skeptisk når han skjønte at disse lusker rundt ikke langt herfra..Sjekk denne hjerteknuseren ? Lille søte elefantbabyen som snublet og slet med å treffe munnen med maten han prøvde å plukke opp med snabelen. Åh !


Vi var ganske nært dyrene, og ungene elsket å kunne studere de så nærme.


Haha - og denne nyskjerrige tasmanske pungdjevelen var både spesiell og søt der den satt og studerte oss tilbake.


Du får gå inn i innhengningen til kenguruene, men må her holde deg til stien. Igjen ble vi overrasket over hvor stor de var og at vi var så nærme uten noe mellom oss og de.


Denne saken syntes kameraet mitt laget en merkelig lyd og ble stående og studere meg en stund før jeg fant ut at det var best å gå videre.

Titt-tei ! Jeg likte dyreparken og det var jo hyggelig at de hadde så mange dyrebabyer der akkurat nå. Parken driver med utstrakt avl-samarbeid og det var koselig å se det. Parken er inndelt slik:Hvis du er i København og har tid så anbefaler jeg deg og tilbringe noen timer her i parken. Vi lærte masse,
by mlekoshi