Tivoli

lørdag 5. august 2017


Beklager fraværet den siste uken. Eller... ikke beklager, men her kommer en liten forklaring om ikke annet. Vi var hjemme alene her i Tromsø uten ungene i en uke, og vi lå ikke på latsiden den uken nei. Både hus og hage fikk gjennomgå (og var rimelig shinet da vi kom hjem til Tromsø i ettermiddag). Etter en uke hjemme kjørte vi tilbake til Bodø for å være sammen med familie og ungene på hytta i en uke. Denne uken har vi jobbet hardt og fått lagt platting nr. 3 (+4) på hytten her. Skrudd flere tusen skruer - og lagt kanskje 600 lengdemeter med platting. Så nå har vi gjort flere glade og fornøyde og det føles godt.

Tenkte at jeg skulle fortsette å dele fra ferien vi har vært på - og denne gangen fra Tivoli i København. Besøket vårt er i samarbeid med Tivoli - og jeg må bare si at det er alltid en glede å være innom Tivoli når vi er i København.Haha - August altså. Gutten vårt med gummiansikt !


Altså ! Denne gressmatten kunne jeg godt tenkt meg i hagen. Tror spesielt Frank hadde vært et lykkeligere menneske om det plutselig skjedde...
Vi spiste denne gangen på Woodhouse siden ungene ville ha burgere - men Tivoli har masse gode spiseplasser i alle prisklasser. Virkelig - hvis du vil ha det eksklusive besøker du Nimb, hvis du bare vil ha litt småmat kan du kjøpe det rundt i alle kjoskene rundtom som selger masse koselig småmat.Vi besøkte også Bolchekogeriet - her har du bare lyst til å smake på ALT.

Detaljene rundt i parken innbyr til til å ha det gøy - men samtidig (for slike som meg som er BÅDE rastløs og ikke så veldig glad i å ta karuseller..) gjør det der trivelig å gå rundt her. En opplevelse rett og slett.
Ser du Frank på bildet - tihihi - han trodde denne karusellen skulle være halvkjedelig, men fikk kjenne på høydeskrekken her inne gitt. Han var helt hvit på knoklene da han kom ned. Jeg ? Jeg tok bilder jeg.


Hilde er altså ikke av den skvettende typen og tar det meste (som denne på bildet over), men i år pinglet hun ut på enkelte karuseller som hun kanskje hadde tatt tidligere til pappaen sin fortvilelse. Vi får håpe det er forbigående eller at August etterhvert kan fylle skoene.

Akvariumet inne i parken er et mørkt, behagelig avbrekk hvor ungene digget å studere alle fiskene i det svære akvariumet. Her er det mørkt og avkjølt med deilige benker som vi alle gangene har koset oss med de gangene vi har vært her.


Vi storkoset oss - og dere på bildet (til tross for at jeg står i nedoverbakke og med helt flate sko) at Hilde har vokst 2 cm forbi meg 😮 og hvor langt snart-åtte-åringen vår har blitt ? Jeg kommer til å bli minst i familien om få år, sånn er det vell bare. Jeg er jo 165 høy/lav, altså midt på normalen. Så jeg tipper snuppa vil være nærmere 170 cm bør hun stopper opp, og hvis minstemannen er noe lik pappaen sin som er 185 cm så kommer han snart til å se ned på meg han og.Ingen kommentarer:

by mlekoshi