Legoland dag 1

tirsdag 18. juli 2017

Etter flere dager med fiksing av drenering av garasje og riving av platting har vi i dag en liten hviledag mens vi venter på at de støypte søylene til den nye plattingen skal tørke. Da var vi på badeland her i Bodø (en sjokkerende opplevelse jeg kanskje forteller om en gang senere - om renhold og kjøkken). Så da har jeg faktisk tid til å sitte litt i ro her og dele ett av de planlagte innleggene fra ferien med dere: Første dagen i Legoland.Vi besøkte Legoland Ninjago World - passer veldig fint i år siden vi bodde på Ninjago-hytte når vi var her. - Ninjago the ride -- Lloyds Lazer Blaze - 


Ninjago-verden har også egen legobutikk og her får du kjøpte deilig Kylling Curry - mye bedre enn Hamburger og pølser if you ask me. 


Denne her - Jungle Racers - er en favoritt hvert år - og vi kjører to og to sammen.


I Polar Land har de Polar X-plorer - den største berg- og dalbanen i Legoland. Denne tok Frank og ungene iallefall fem ganger i år. Jeg tok den i fjor og det holdt for min del. Den har et fint uventet fall på slutten.Nytt for oss i år var Ice Pilotes School - Himmel for en tur altså. Jeg holdt på flire meg ihjel da de flippet Frank bakover opp-ned. Her er det du selv som "programmerer" turen etter vanskelighetsgrad og ønske. Hilde programmerte turen til hun og Frank - og han fikk seg noen overraskelser. 


- Dragen -


- Pirate Wave Breaker - 


Og ikke minst: Vår tradisjonelle tur i "Pirate Boats". I år trillet vi også oss en tur med lego-toget. Det er en trivelig liten tur rundt starten av parken.Alt denne jenten gjør for broren sin altså - hun er tross alt høyere enn mammaen i huset. Her i "Catepillar", som går overraskende fort. 
Ja, og vi rakk og bli våt i år igjen. Du ser kanskje at August gjemmer seg i båten der mens Frank og Hilde tar helt av på vannkanonene i "Pirate Splash Battle". Og til sist: Atlantis By Sea Life. Like trivelig hver gang. 

by mlekoshi