Vakuum

tirsdag 15. august 2017

Jeg er i et lite vakuum akkurat nå kjenner jeg. Midt mellom sommer og høst – i vente på skolestart for begge barna med alt som følger med det av innkjøp av klær og nytt utstyr. Og siden August starter i tredje og Hilde på ungdomsskolen så trenger de nytt utstyr av omentrent ALT. Alt fra ytterjakker, sko, klær, skolesekker, penal, hårklipper, skrivesaker, passere, kalkulator, diverse linjaler osv. osv. I går fikk vi endelig time for såletilpassing og ny fysio-time for Hilde. Svinedyrt, men nå skal vist alt bli så mye bedre. Vi krysser fingrene.


Forrige uke deltok Hilde i et ganske intensivt fotball-treningsprogram (20t på fire dager) sammen med guttene og var tapet i alle herlige varianter for å se hva som hjalp – hun måtte da stå over en turnering i helgen pga. knærne eller så hadde det blitt altfor masse på en gang. Men i morgen skal hun etter nesten en uke hvile prøve seg i kamp igjen. Igjen – vi krysser fingrene.Men i alle fall så har fotballen startet opp igjen denne uken med kamper, det meste av klær og slik er kjøpt inn, og nå gjenstår bare skoleklippen til begge ungene til helgen. Så er da altså ungene klare til skolestart og nye milepæler.

Missfornøyd-ansiktet...

Ellers så er det så fint i dette vakuumet siden vi jobber med å få malt huset ferdig, få gjennom vår søknad om garasjebygging, bygging av gjerde og platting osv. Vi venter liksom på det forløsende som fint vær slik at vi får malt ferdig, godkjenningen av garasjesøknaden  og ha tid til å komme i gang med resten. Altså: Vakuum. Det er sikkert flere av dere som kjenner dere igjen i at dere har flere bøker, filmer, serier osv. som ligger på vent fordi at dere rett og slett ikke har tid til å gjennomføre det dere har lyst til. Jeg tror jeg må jobbe med akkurat det der – livet skal også nytes.Ingen kommentarer:

by mlekoshi