Forskningsdagene

torsdag 28. september 2017
Takk for flere mail etter den forrige innlegget om julestrømper – jeg svarer dere så snart jeg har vurdert hva jeg skal gjøre (veldig snart). Som jeg føyde på innlegget etter hvert så tenkte jeg, i tillegg til de festlige humørfylte strømpene jeg vanligvis syr, å se en eksklusiv variant i fløyel (rød og grønn) med broderinger. Men det må jeg selvsagt teste først.

Anyhur – jeg jobber med det «varslede» innlegget om hvordan jeg bruker «project life» til å lage fotoalbum – det blir jo et omfattende innlegg så det tar litt tid. Denne uken har jeg ikke verdens beste tid for å si det sånn. Vi har avslutning på seriespill på begge fotballagene denne uken, Hilde har tatt våtlappen for Kajakk (!!!), August har deltatt i bursdag og skal på første fotballtrening rett etter serieslutt nå. Vi har jobbet mye med MYE fotball som lagledere denne uken, uten å gå noe nærmere inn på det så har det tatt mye tid. Men det har vært viktig for ungenes fremtid og miljø. OG vi skal være på skolen til Hilde i ettermiddag/kveld etter at hun har hatt prosjektuke der. Ja, og så starter Frank i ny jobb i politiet i morgen. I det hele tatt.. hektisk pluss. Men i morgen er det helg igjen, og da fortsetter jeg på innlegget om «project life».

Jeg tenkte likevel at jeg skulle dele den lille kjappe layouten over her av to grunner: 1) For å vise dere hva vi gjorde i helgen og 2) for å vise at det fint går an å lage en layout på 5 minutter i app`en med bare mobil-bilder som ikke redigerte.

Vi var altså på forskningsdagene på universitetet i helga. Det var SÅ gøy ! Ungene fikk se masse på kort tid. De fikk besøkt det juridiske fakultetet hvor jeg og Frank studerte når Hilde var lita (tenk at vi fikk henne allerede på 2.avdeling!) og Hilde fikk til og med gått innom studentbarnehagen hun gikk i frem til hun startet på skolen. Jeg holdt på å le meg i hjel – hun husket nemlig veldig masse fra barnehagen. Masse gode minner. Men hun var sjokkert over hvor lite alt var – hun husket f.eks. at uteområdet var SVÆRT og at muren midt inne i gården var kjempehøy. Herlig. Men altså – tilbake om en dag !
Ingen kommentarer:

by mlekoshi