Hva er neste da, tenker du ?

fredag 22. september 2017

Jeg kan fortelle dere at jeg liker å sitte å være den rake motsetninger til majoriteten i resten av blogglandia hvor det for tiden er hot å pusse opp med puppene på vift, slutte å blogge for å få ENDA flere lesere (hallo annonsører - sats heller på litt seriøse aktører ?), hvor click-baits er normalen og barn-som-får-barn blogger på en måte som egentlig burde får noen offentlige instanser til å våkne opp. MEN jeg kan jo dele litt personlig jeg og. Ikke for å "bjuda på" - men for å dele litt om status her. For snart ett år siden fikk Frank slag på hjernen og verden raknet litt her i huset. Vi skjermet de to minste i husstanden i den grad det er mulig. For utfallet ble, til tross for diagnosen, bra. Men det har vært noen tøffe måneder. Hverdagene våre er "trang" med tanke på tid. Vi har begge jobber som krever mye. Vi har begge verv som krever mye. Vi "gir" mye av oss selv. Vi har valgt å få barn tidlig for å kunne være aktive foreldre som deltar i alt vi kan - også for alle andre barn vi møter på. Vi er begge jurister. Frank jobber med helse og jeg jobber med skole (psykososial miljø mv.). Ganske ofte starter vi hjemmefra klokken 07 og setter oss i sofaen klokken 22 på kvelden. Det er ikke enkelt. Vi har mye vi vil gjøre, men rekker kanskje 50 % av dette. Den ekstra belastningen som kom for snart ett år siden var på ingen måter velkommen, men likevel noe vi måtte forholde oss til. I dag ble Frank friskmeldt. Fantastisk. Medisiner resten av livet, men faren over. Derfor er jeg lettet og glad. Sånn, da har jeg delt litt av det som har kvernet rundt her de siste månedene.

Nå er vi klar for mye fremover. Nå kan vi trene igjen. Det skal vi starte med med en gang seriespillet til fotballagene til ungene er over. Men skjer det noe mer med hus og hjem tenker du ? Svaret: Alltid ! For noen dager siden tikket dette inn i postkassen:Huh? Jepp. Nå skal vi bygge garasje på huset. ENDELIG. Så skal vi bygge gjerde. Så skal vi bygge platting med boder på siden av huset. Så skal vi skifte vindu på soverommet vårt med verandadør ut til baksiden av huset hvor vi SÅ skal bygge levegger og platting på hele baksiden. Hohohoh. Og det var bare hva vi skal gjøre på utsiden.

Innsiden ? Trappen skal fikses. Tilbygget må sparkles og males på nytt. Resten av gulvet i 2. etg skal skiftes. Vaskerommet skal fikses. Soverommet vårt skal renoveres. Gangen skal fikses. Inngangspartiet skal bygges ut. Rosinen i pølsen: Badet skal fikses.

Blir nok litt interiør fremover her ja.. Men jeg kan love dere: Ikke noe oppussing eller renovering med puppene på vift...

Ingen kommentarer:

by mlekoshi