Fotobok ankommet.

torsdag 21. september 2017


Da har jeg endelig fått den nye fotoboken i posten  (som jeg skrev om i innlegget hvordan ta bare på minnene), etter et par ikke-så-vellykkede prints fra utlandet. Denne boken er Cewe fotobok fra Japan Foto. Og denne gangen er jeg, heldigvis, fornøyd. Pjuh ! Da er søken etter fotobok over. For det blir en del fotobøker fremover. Denne boken er altså Cewe fotobok XL Hardcover med matt fotopapir. Den er 30x30 cm. Det er det formatet som passer meg best ift. project life-layouts - og det er tykke sider med layflat-layout.

Her er noen få glimt av boken:
På siste ser du et lite glimt av en av tipsene jeg skal skrive litt om: Dele minner som ikke bare er "oppstilte" bilder, og her har jeg tatt bilder av tilbakemelding på en av prøvene til Hilde. Sånt er gøy å ta vare på.

Jeg skal ta litt film fra boken for å vise dere litt nærmere - så det kommer i eget innlegg. Men det som kommer videre er en del innlegg med eksempel på ulike sider med informasjon om hvordan jeg laget dem. Og så kommer det selvsagt en innlegg veldig snart om hvilket verktøy jeg bruker for å lage sidene. Og så kommer det innlegg med de ulike bøkene, med egne tema (baby-fotobøker) osv.

Bøker jeg tenker på fremover er:

Året 2015
Året 2014
Året 2013
Året 2012
Året 2011
Året 2010
Året 2009
Året 2008
Året 2007
Året 2006
Året 2005
Året 2004

Hilde 1-3 år
Hilde 4-6 år
Hilde 7-9 år
Hilde 9-12 år

August 1-3 år
August 4-6 år

Det som er greit er jo at jeg tar mye bilder nå, men tok ikke like sinnsykt mye bilder før. Bøkene blir derfor litt tynnere lengre bak i rekken (bortsett fra året 2015..). Så her er det etterhvert mye snacks å dele med dere. Først innlegg nå snart er altså hvilke verktøy jeg bruker når jeg lager sidene.


4 kommentarer:

Therese sa...

Hei Elise, har fulgt bloggen din med ujevne mellomrom i flere år nå, og du er virkelig inspirerende! Geniale de scrappesidene dine fra Project Life. Så enkle, men allikevel innholdsrike og kule. Lager du de i Photoshop eller bruker du Project Life appen på iphone eller ipad? Er ingen kløpper i Photoshop, så ser at bare det blir en barriere for meg, men er redd det blir litt fiklete å skule lage hele albumet på den ille iphone-skjermen. Mange gode hilsener fra Therese :)

Elise sa...

Hei Therese :) Tusen takk for så hyggelig kommentar ! Det er så utrolige trivelig når lesere legger igjen kommentarer, og spesielt når du har fulgt med en stund <3 Jeg bruker Photoshop element og appen til PL - jeg holder faktisk på å lage et større innlegg der jeg går gjennom alt dette, så bare stikk innom her om litt :)

Unknown sa...

Hei! Så utrolig fine du lager bøkene! Teksten du bruker (som månedene) og "tags" som museum og den med ski - er det bilder du har, eller finner du det i cewe fotobok programmet eller i appen du bruker? Hilsen Aina :)

Elise sa...

Tusen takk ♥️ Noe lager jeg selv - og mange kort eller elementer er fra ulike produsenter av digital project life :)

by mlekoshi