Bohoo

fredag 27. oktober 2017


Fra Hilde sin Halloween-bursdagsfeiring for noen år siden.

Da er det straks Halloween igjen - herregud nå føler jeg at det siste året har gått sinnsykt fort altså ! Føler som det bare er noen måneder siden vi rigget alt opp sist - med digitale animasjoner osv. Det blir ikke digitalt i år - men fest, det blir det !

Jeg skal i alle fall noen av de gamle slagerne som jeg har laget før - og tenkte jeg kunne dele noen gamle innlegg med dere som også forbereder Halloween her inne:


Heksefingrene som egentlig er cookies med mandler - og som smaker godt hvis du greier å spise dem. Her finner du oppskriften - og disse skal jeg lage i år.


Ja, skumle cupcakes - veldig enkelt: Muffins med frosting som du bare tilsetter Orange matfarge - og så putter du på en plastedderkopp. Hisj !


Ja, og ikke minst: Halloween-dørkransen vår. Lages veldig enkelt - her ser du hvordan vi laget vår.


Halloween-cakepops. Vell, disse laget jeg for seks år siden, og jeg hadde nok gjort det annerledes i dag. Men ideen er god da - og du kan lese mer om den her.


Så bare et tips om hvordan du kan lage billige og greie Halloween-lys til bordpynt. Kjøp billige kubbelys. Kjøp 1-2 røde (gjerne to ulike rødfarger) lange vanlige lys. Smelt det røde lyset over det hvite kubbelyset - da får du slik som på bildet. Vi har hatt våre i flere år nå siden vi ikke brenner så lenge på de hver gang.

Da er dere kanskje klare dere også ? Vi må bare prøve å planlegge tid inn for å lage mat, pynte og sminke oss før det braker løs på tirsdag. Tror vi må ordne litt i helga - men da har vi også fotballturnering. I alle fall: Jeg tror nøkkelen her er planlegging..


by mlekoshi