On a personal note..

søndag 8. oktober 2017Av og til kan livet være kronglete. Livet her i huset har det siste året vært litt kronglete, og det sitter nok litt i kroppen til undertegnede. Siste uken har energinivået vært merkelig lavt. Alt har vært et ork. Vi holder jo et relativt heftig aktivitetsnivå her i huset og det er jo det vi er vant til. Men den siste uken har det vært slik at jeg har vurdert å legge meg på sofaen når jeg kom hjem fra jobb - og bare bli der til jeg skal legge meg på kvelden. Jeg og høsten/vinteren er jo ikke akkurat gode venner, så jeg må finne måter jeg kan samle energi. Vi er heldigvis ferdig med seriespillet til begge fotball-lagene og det som har vært en utfordrende periode for ett av lagene. Nå prøver vi og se opp og frem. Bort med det negative. Bort med det som suger energi ut av oss. Bort fra sykdom og bekymringer. Jeg skulle gjerne delt veldig masse her inne, men det er ikke alt som er så greit å dele lengre. En gang, da kan jeg dele mer. 

Frank startet i ny jobb i forrige uke - jeg kan ikke si hva han jobber med, annet enn han som dere vet er jurist (akkurat som meg). Jeg tror det blir fint for han. Men det gir jo en litt hektisk tid med reising mv. så det er bare å stålsette seg litt for alt fremover.

Men det er snart jul - faktisk ! Under tre måneder til julaften - og som jeg skrev i ett tidligere innlegg så vurderte jeg å starte å sy julestrømper i år også. Takk for tilbakemeldingene fra dere som sendte mail om at dere var interesserte i strømper, dere skal alle ha fått svar nå.  


Jeg er som vanlige på jakt etter nye fine løsninger - og har nå begynt å sy på strømper i kraftig fløyel. Et litt mer ekslusivt alternativ til de festlige strømpene jeg har sydd de siste årene. Jeg skal hente grønn og rød fløyel denne uken så da blir det enda mer julete strømper. Denne over i i mørkegrå med snøkrystaller er ønsket av mottaker og ikke så altfor julete. Strømpene blir litt dyrere enn de jeg har sydd frem til nå - dette pga. dyrere stoff og så tar det sinnsykt lang tid å brodere de. Jeg kommer tilbake med flere bilder av strømpene etterhvert. Har du spørsmål - send en mail. Jeg setter etterhvert opp venteliste slik som i fjor da tiden ofte ikke strekker over alle som ønsker seg strømper.

Men når vi først snakker om å tenke positivt og slikt - i dag røyk både tørketrommelen og badekaret. Jippi. Jeg går å legger meg på sofaen.

Ingen kommentarer:

by mlekoshi