Memory lane.

fredag 3. november 2017


Huff, de siste par dagene har vært skikkelig tunge - Frank har vært på jobbreise og jeg satt oppe å regnet brøk til klokken 21 i går kveld med "tenåringshjernen". Logistikken her i familien vår er egentlig bygd opp rundt at vi er to som administrerer hverdagen med aktive unger og verv i tillegg til jobb. Så når en av oss drar på tur/jobb eller lignende så er det ekstra mye stress for den som er igjen. Og merkelig nok var alle ekstra slitne denne uken - så det har vært... slitsomt. For mammahjertet. Når du kjenner at tålmodigheten ikke er tilstede. Tiden ikke strekker til. Ja...

Når det er ekstra tungt så tar jeg en timeout med noe "happy" - og av og til går jeg til minneskuffen vår. Der har vi litt minner fra ferier vi har vært på. Vi har en tradisjon for å kjøpe med oss attraksjonbilder fra parker, og vi har vell egentlig en intern konkurranse om å ta være teitest mulig på bildene. Jeg bruker å vinne.... 🙊 Jeg satt meg iallefall ned i kosesofaen med minnene fra skuffen når det var litt kjipt denne uken.


Vi har vært noen ganger i Legoland i Danmark ja...


Kartet fra Disneyland i Paris - Happy feelings.Første året vi var i Disneyland møtte vi veldig mange av de store figurene der - og tok med bilder av flere av de. Veldig, veldig trivelig å se tilbake på nå - minner for livet.


Og når vi snakker om å vinne konkurransen om teitest mulig bilde... Japp.


Mikke himself ! Her måtte vi stå leeenge i kø før vi fikk audiens - og da måtte vi selvsagt ha med bilder av oss sammen med Mikke.


Minne-mynter fra Disneyland - dette er samlemynter.


Hahaha - fra i fjor når August insisterte på at han skulle ta "Tower of terror" i Disneyland siden han var høy nok - mammaen pinglet ut...Minnene fra Warner Bros Studio Tour - the making of Harry Potter i London. Her har vi flere bilder av oss sammen - men også filmer av ungene som flyr på sopelimer gjennom London. Ah.. blir helt varm inni meg. Det funker på humøret å bare sette seg ned å bla gjennom alt dette.


Ja, og et siste bilde av oss fra Disneyland - her fra Pirates of the Caribbean - sjekk Hilde i rosa skjorte - striking a pose !

Vell - det hjalp iallafall på humøret mitt akkurat denne dagen. Nå er heldigvis Frank kommet seg hjem og jeg skal få sovet meg litt opp i morgen tidlig. Jeg gleder meg allerede til å legge meg...

Ingen kommentarer:

by mlekoshi