En varm julehilsen fra oss

tirsdag 26. desember 2017


Det har vært stille herfra igjen. Av god grunn. Jeg har jobbet MYE før jul - både sent og tidlig - og har samtidig prøvd å få ferdig alt annet før jul. Det har vært tøft - og kanskje spesielt siden forrige jul var tøff for oss. Men nå har vi kommet oss frem til 2.juledag og alt går fint her. Familie har vært på besøk og dratt - så nå skal vi bare slappe av resten av jula. Uten store planer eller plikter. Frank skal på jobbe en tur i morgen, og ellers har han fri. Jeg skal ikke på jobbe før 3. januar, og det blir himmelsk godt å ha fri uten planer. Her er litt bilder av julefeiringen vår - og tiden før. 


I år ble alt skeivt og skakt på pepperkakehuset vårt - og det går helt fint det også. 


Ungene sto for pepperkakebaksten i år - deilig at de begynner å bli store. 


Spesielt bilde for meg dette - i fjor var Frank på sykehuset og jeg husker nesten ikke at jeg og ungene pyntet juletrærne. I år var vi alle sammen og pyntet - det var deilig. 


Og ikke minst: Gode, sene og lange julefrokoster. 


Julaften med besteforeldrene og babyen deres (hunden Chivas).


Julenissen kom i år også - også denne gangen hadde han det så travelt at han ikke kom inn, men pakkene måtte heises opp fra 2.etg her i huset. 


Nå skal vi som sagt bare slappe av - og jeg har masse planer jeg skal dele med dere nå som jeg har tid til det. Jeg gleder meg til nytt år med blanke ark og nye prosjekter. Ferieplaner, interiørplaner og bedriftsplaner. 

God romjul til dere alle 💚

Ingen kommentarer:

by mlekoshi