Juleglede

mandag 11. desember 2017



Dagene går fort - og jeg regner med at dere har like mange gjøremål på listen som jeg har ? Julestresset er selvsagt veldig tilstede, men samtidig har jeg tatt noen gode valg i år i forhold til hva vi tar på oss ekstra (bortsett fra fotball). Jeg jobber ekstra på jobb nesten hver dag nå for å få unna alt som bør være gjort før jul, men når jeg endelig får gjort alt tar jeg en lengre juleferie og skal da bare fokusere på familien og slappe av. Det blir godt. Og da har jeg (selvsagt) planer om å sette i gang planleggingen av feriene våre fremover og de to rommene vi skal sette i gang med rett over nyttår: Hilde sitt soverom og vårt soverom. Nesten alt er klart og venter bare på at vi er klare til å sette i gang.

Nedenfor finner du bilder fra pizzakvelden vi hadde på onsdagen her hjemme. Vi inviterte hele fotball-laget til Hilde hjem hit for å se fotballkamp og kose seg med Frank-pizza, konkurranse og samhold.





Frank langer en veldig god pizza - med fermeterings-deig, goood pizzasaus og topping. Jeg står for hjemmelaget hvitløksdressing. Vi var over 20 stykker - og det gikk med over 20 pizza. Herlig !


Sammhold 💗


Ingen kommentarer:

by mlekoshi