Godt nytt år fra oss !

søndag 31. desember 2017


Da sitter vi klare og venter på å ordne oss til nyttårsfeiringen her i huset. Kalkunen pludrer i stekovnen, bordet er dekket og vi alle slapper av. Kameraer er på lading, fakler er klare til å pynte ute og til å gå fakkeltog. Nå er vi klare for en rolig men koselig kveld sammen vi fire. Med god mat, spill og bare kos. Tipper det blir litt film også. 

Og tradisjon tro er bordet pyntet allerede tidlig i dag - alt som er gjort er bra. 


I år gikk for enkelt og fint - hvit duk og sorte skinnbrikke til det fine porselen-servicet vi bare finner frem ett par spesielle ganger i året.  Servietten er brettet slik som i fjor - og her finner du ut hvordan du kan gjøre akkurat det samme. En veldig fin detalj oppå tøyserviettene våre.Vi har i tillegg byttet på en morsom glitterhatt til hver av oss, og glitterlapper med navn på glassene. Enkelt, men fint.


Da gjenstår det bare å ønske dere alle en fin feiring av nyttårsaften - så kommer vi tilbake med en liten årskavalkade og med ny frisk i morgen. Hvis noen vil følge oss i kveld (og ellers) så kan dere se finne oss på elisems1312 på SnapChat).

GODT NYTT ÅR ! 

Ingen kommentarer:

by mlekoshi